- Reaksiyon skoru
- 2
Merhabalar ben geçen ay 18 e girdim e-devlet nasıl açabilirim şimdiden teşekkürler.
e devlete üye olcanMerhabalar ben geçen ay 18 e girdim e-devlet nasıl açabilirim şimdiden teşekkürler.
E devlete üye olamıyorum sorun orda zatene devlete üye olcan
Ptt ye gidip oradan ilk şifreni alıp kayıt oluşturacaksın kardeşim sonra o standart şifreyi değiştiriyorsun zaten. (Yani ben alırken bu şekildeydi şimdi daha kolaylaştıysa bilmiyorum)Merhabalar ben geçen ay 18 e girdim e-devlet nasıl açabilirim şimdiden teşekkürler.
O zaman yarın sabah ptt te gidip hallediyim saoalsınPtt ye gidip oradan ilk şifreni alıp kayıt oluşturacaksın kardeşim sonra o standart şifreyi değiştiriyorsun zaten. (Yani ben alırken bu şekildeydi şimdi daha kolaylaştıysa bilmiyorum)
Gidip bir sormanda fayda var yakınında illa ki vardır ptt. Şu an öyle olmuyorsa bile nasıl olacağını söylerler çünkü eskiden öyleydi.O zaman yarın sabah ptt te gidip hallediyim saoalsın
Ptt şubesinden sifre alıcan sanırım 5 tl gibi bi ücretide vardı kimliğinle gitMerhabalar ben geçen ay 18 e girdim e-devlet nasıl açabilirim şimdiden teşekkürler.
ptt ye gıdeceksınızMerhabalar ben geçen ay 18 e girdim e-devlet nasıl açabilirim şimdiden teşekkürler.