Nisan 8 doğumluyum 2024 de 18 oluyorum nisan ayına gelmeden motoru kendi üstüme yapabilir miyim ki?Evet yapabilirsin
Nisan 8 2006 dogumluyum 2024 ocak ayında yıl olarak 18 oluyorum onu soruyorumyıl olarak 18 ne demek ya
18 yaşına gelmeden de üzerine alabilirsin ama annen ve babanın imzası olması gerekiyor. Bi de sigorta daha fazla çıkarMotor alacağım ama yıl olarak 18 oluyorum motor ruhsatını kendi üstüme yapabiliyor muyum?
ha ben 18 olunca dedin sandım ailen ile gitmen gerekiyor notere galiba notere sorsanız onlar bilgi verir zatenNisan 8 doğumluyum 2024 de 18 oluyorum nisan ayına gelmeden motoru kendi üstüme yapabilir miyim ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nisan 8 2006 dogumluyum 2024 ocak ayında yıl olarak 18 oluyorum onu soruyorum
Annem olucakta babamın olması gerekiyor mu?18 yaşına gelmeden de üzerine alabilirsin ama annen ve babanın imzası olması gerekiyor. Bi de sigorta daha fazla çıkar
Pardon gün olarak 18 olman lazım. (A2) Onun dışında ehliyetin olduğu sürece a1 kapsamı hepsini alabilirsin.Nisan 8 doğumluyum 2024 de 18 oluyorum nisan ayına gelmeden motoru kendi üstüme yapabilir miyim ki?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nisan 8 2006 dogumluyum 2024 ocak ayında yıl olarak 18 oluyorum onu soruyorum
Bildiğim kadarıyla ikisininde olması gerekiyor. Ama eğer annen ve baban ayrıysa velayetin kimdeyse o olsa yeter diye biliyorumAnnem olucakta babamın olması gerekiyor mu?