Neler Yeni

18 yaşına profesyonel futbolcu olabilir miyim?

fafatara

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fafatara
Öncelikle herkese merhaba. 18 yaşımdayım ve profesyonel futbolcu olmak istiyorum. Futbola yeni ilgim başladı. Öncesinde ayağıma hiç top değmedi. Fenerbahçe altyapısına girmek istiyorum. Parayla girebilir miyim? Nasıl altyapıya girebilirim?

Erdem123

80+ Bronze
Öncelikle herkese merhaba. 18 yaşımdayım ve profesyonel futbolcu olmak istiyorum. Futbola yeni ilgim başladı. Öncesinde ayağıma hiç top değmedi. Fenerbahçe altyapısına girmek istiyorum. Parayla girebilir miyim? Nasıl altyapıya girebilirim?
klubü satın alacak kadar paran varsa girebilirsin :D yoksa olağanüstü bir yeteneğin yoksa seni almazlar şuan ki futbolcular 10 yaşından yetiştiriyorlar

chuckii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Meto
Gelistirirsen kendini neden olmasın ama altyapıya direk giremezsin 2 sene adam gibi çalış mahallenin takiminin altyapılarında oynamayı dene oradan yuksek

Erdem123

80+ Bronze
bence sınava çalış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,209
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom