Neler Yeni

18 yaşındayım sizce kendimi gösterirsem futbolcu olabilir miyim?

berkovic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Berk Çabuk
18 yaşındayım yerel amatör kümede top koşturuyorum 14 yaşımdan beri oynuyorum. Sizce kendimi gösterip 3 4 sene içerisinde(veya hayatımın herhangi bir bölümünde) BAL liginde futbolcu olabilir miyim? İnternetten araştırma yaptığımda 2. 3. lig takımlarının süper amatör veya Bal liglerinden de transfer yapıp oynattıklarını görüyorum. Sizce ben de kendimi kanıtlarsam bu bahsettiğim seviyeye gelebilir miyim?

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Emre Altun
Gelirsin her türlü. Kendini kanıtlarsan müthiş yerlere gelirsin. Ama kendinde o potansiyeli goruyor musun. Hocaların ne diyor, piyasa ne durumda en iyi sen bilirsin.

Son düzenleme:

berkovic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Berk Çabuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendimden yana bir sıkıntım yok potansiyelim olduğunu biliyorum ama sınav senemde vs bırakmıştım futbolu o biraz kafamı karıştırıyor şimdi üniversiteye geldiğim şehirde devam ediyorum 3 4 sene içinde bal yaparsam profesyonel olacağımı düşünüyorum en kötü 3. ligde oynarım diye düşünüyorum

berkovic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe Berk Çabuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gelirsin her türlü. Kendini kanıtlarsan müthiş yerlere gelirsin. Ama kendinde o potansiyeli goruyor musun. Hocaların ne diyor, piyasa ne durumda en iyi sen bilirsin.
usta yanlışlıkla konuya yazmışım cevabı bakıver ordan

Top Bottom