18 yaşında nerede çalışılır?

Dediğiniz doğru duyduğuma göre bazı giyim mağazaları sattığınız ürüne göre baya iyi prim veriyormuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denemeden kastınız nedir? Yani aslında 2 yıllık okumayı düşünüyorum. Web tasarım üzerine
Ürün satışına göre prim sistemi varsa çok iyi atılgan bir kişi için çocuk oyuncağı olur çalışmak eğer çok sosyal biriyseniz sizin için uygun olabilir diğer çalışma koşulları da çok fazla sorun olmayacaksa tabii ki

Dediğiniz doğru duyduğuma göre bazı giyim mağazaları sattığınız ürüne göre baya iyi prim veriyormuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denemeden kastınız nedir? Yani aslında 2 yıllık okumayı düşünüyorum. Web tasarım üzerine
Kaçıncı sınıftasın, yks denemesi hiç oldun mu? Eğer daha önceden kendi başına iş bulup çalışmadıysan toplum içinde çalışmak sana zor gelebilir...

Ürün satışına göre prim sistemi varsa çok iyi atılgan bir kişi için çocuk oyuncağı olur çalışmak eğer çok sosyal biriyseniz sizin için uygun olabilir diğer çalışma koşulları da çok fazla sorun olmayacaksa tabii ki
Hocam aslında bende de o yok işte biraz asosyalim yani evdeyim genellikle. Yani çok anksiyete gibi durumum yok ama.

Kaçıncı sınıftasın, yks denemesi hiç oldun mu? Eğer daha önceden kendi başına iş bulup çalışmadıysan toplum içinde çalışmak sana zor gelebilir...
Hocam açıkta sınıf sistemi yok kredi sistemi var lisedeyim şuan kredim yetiyor mezun olmaya ama zorunlu ders var bir tane ondan sonra yks katılıcam ama daha önce hiç katılmadım. Hiç de iş deneyimim olmadı.

Hocam aslında bende de o yok işte biraz asosyalim yani evdeyim genellikle. Yani çok anksiyete gibi durumum yok ama.
O zaman büyük marketler veya kuruyemişciler iyi bir seçenek olabilir genellikle gençler oluyor bu sektörde sıkılmazsın

İşçi alan her yerde çalışabilirsin. İŞKUR'a kaydını aç. Orada hangi ilde yaşıyorsan oralarda iş arayabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,613
Üyeler
184,190
Son üye
JetstreamSam61
Geri