Neler Yeni

18 Yaşındaki birisine tavsiyeleriniz nelerdir?

anonym0us

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,588
İsim
Anon
Selamlar ben şu an 17 yaşındayım ve temmuzda 18'e gireceğim. Ve hayatta kendimi sürekli geliştirmek istiyorum. İşe yabancı dil (İngilizce) öğrenerek başlayacağım inşallah (Zaten ingilizceye çok aşinayım hatta kendimi ifade edebiliyorum, sadece ana dilim gibi bilmek istiyorum). Siz şu anki aklınızla 18 yaşında olsaydınız neler yapardınız, keşkeleriniz neler, iyikileriniz neler, yardımcı olursanız çok mutlu olurum. Kitap okumayı seviyorum, Keman çalabilmek gibi bir hayalim var, Teknoloji ve yazılıma ilgiliyim ama YKS'den dolayı pek bir bilgim yok maalesef Bilgim yok derken 0'da değilim gene anlıyorum yani 3-5 bi şeyler (Bu sınav benim hayatımı yedi bitirdi hayatımın en güzel yıllarını türev çalışarak geçiriyorum :cry:). Sizin tavsiyeleriniz benim için çok önemli babam annem benimle pek ilgilenmiyor. Hepinizin tavsiyelerini, yol göstericiliğini, fikirlerinizi bekliyorum hepinize şimdiden teşekkürler.
Benim gibisin reis isteklerin vs

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Fatih Fatih
Kesinlikle! Her şey hazır bir tek şu YKS'nin bitmesini bekliyorum o biter bitmez başlayacağım 20 Haziranda ilk adımı atacağım. Bir de bir şey sormak istiyorum sizce dershaneye ya da özel derse ihtiyaç var mı ingilizce için. Ben eğlenerek öğrenmeye çalışıyorum ve öğreniyorum da ama dediğim gibi ana dilim gibi konuşmak için özel bir derse veya özel bir kursa gerek var mı? (Gerek varsa giderim yani)
İngilizcede önemli nokta dili ingilizce olan biriyle konuşmak. Dershane özel ders sana İngilizceyi öğretir ama konuşturmayı öğretmez. İlk önce iyi bir dershane ve özel ders sonra dili ingilizce olan birileri ile pratik yap.

Mert

80+ Silver
Kendini geliştir mevzularına inanma, yapmak istediğin iş için diplomanı eline al. İyi bir okulda İngilizce ister istemez gelişiyor. Kısacası şu an ilk olarak iyi bir üniversite kazanmaya odaklan, gerisi geliyor.

Green MAN

80+ Bronze
Konu sürekli günceldir tavsiyelerinizi bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9,980
İsim
Diyarhan

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
galiba ingilizce+iyi bir bölüm yaparsak paçayı yırtıyoruz

Max imre

80+ Bronze
Dil öğren.
Enstrüman çalmayı öğren.
Yazılım dili de öğrenebilirsin.
İstersen kurslara gidip sertifika al geliştir kendini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,142
Üyeler
159,110
Son üye
Tolga1940
Top Bottom