180 bin para altına mı banka faizine mi yatırılmalı ?

Reaksiyon skoru
66
Bu gün itibari ile 180 bin birikim yaptım. Kendime göre de al sat yaparak pc işimi tamamladım bu paraya altın mı almalı yoksa banka faizine mi koymalı ?

Örneğin gram altınmı yoksa farklı bi fikriniz varmı ? veya faiz ise hangi banka deniz bank iyi gibi görünüyor

Daha banka faizine yatırılmamalı altına yatırmalısın bence o parayı

Ben 2 hafta önce 241 bin tl'lik altın aldım bugün 264 bin tl olmuş, faize koysam aylık 6-7 bin arası faiz geliri getirecekti.

Daha banka faizine yatırılmamalı altına yatırmalısın bence o parayı
bende öyle düşünüyorum açıkcası bankalar faizi çok düşürdü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben 2 hafta önce 241 bin tl'lik altın aldım bugün 264 bin tl olmuş, faize koysam aylık 6-7 bin arası faiz geliri getirecekti.
ben yine yüksek fiyattan almış olacağım altını ama yinede alsam iyi olacak gibi gram altınmı almıştınız

ben yine yüksek fiyattan almış olacağım altını ama yinede alsam iyi olacak gibi gram altınmı almıştınız
Aynen gram olarak aldım, altın bu ekonımide her türlü artan bir yatırım aracı bence, son 10 yılda kaybettirdiği bir ay bile yoktur bence

Faiz düşmeye devam edecek düştükçe altından kâr edeceksiniz

altın 20 küsür senede 200 katına çıktı

Aynen gram olarak aldım, altın bu ekonımide her türlü artan bir yatırım aracı bence, son 10 yılda kaybettirdiği bir ay bile yoktur bence
direk kuyumcuya gidip havalemi yapıyoruz peki hocam bilmediğimden soruyorum ilk defa bu kadarlık alacağımda

Faiz düşmeye devam edecek düştükçe altından kâr edeceksiniz
teşekkürler hocam bankalar iyice uyanıklık yapmaya başladı

Borsaya yatır. Borsa şu an düşük. Gelecek yaza kadar dalgalı bir şekilde yükselir. Sağlam kağıtlar al. Erdemir, Thy gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,126
Üyeler
183,065
Son üye
gokberkozyurt
Geri