Neler Yeni

180 Cm Bilgisayar masası

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Bekle Bi Foto Atayım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
160 Cm Ceramicial
Hmm iyi duruyor hocam olabilir aslinda
Mesaj otomatik birleştirildi:

kral armut vs uygulamalara girip cevrendeki mobilyacıara da sordurabilirsin. kendine özel yaptırman daha ucuza gelebilir (ceviz vs istersen pahalı olur tabi ama güzel bi mdf işini görecektir.) kullanış ve şık durması acısından ise masa ayagı yerine keson kullanmanı tavsiye edebilirim. resim çok net degil de ben masa ayaklarını hiç takmadım. 2 keson aldım. kesonlarında altındaki tekerleri söküp 20cm ayak taktım. masa yüksekliği 79 cm oldu. genislik 180. ikea vs degilde sosyete pazarı tarzı yerlerde dedıgım seylerı ucuza cozebılırsın. 2. fikir olarak ise masayı yıne ayaksız alıp duvara sabıtleyebilirsin. ben 34" uw ve 27" monitör kullanıyorum. kasa ve 16" macbookta rahat sıgıyor
Hocam saolun ornek icin dusunecegim

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mustafa Şahin BEDİR
Hocam benim kendi masam 120 cm yetmiyor hersey birbirine cok yakin o yuzden 180 lik masa istiyordum 160 yetermi diye soruyorum
Dostum ben masamı daha 2 hafta önce yaptırdım 160x65x70 gayet memnunum sen nasıl bir şey istiyorsun benim solumda boşluk var baya iyi 180 e gerek var mı bilemedim aşşağıda da resmini ekledim 2 monitörüm de 27 inc bu arada

Ekler

• 2.jpg
    2.jpg
    173.1 KB · Hit: 14

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Dostum ben masamı daha 2 hafta önce yaptırdım 160x65x70 gayet memnunum sen nasıl bir şey istiyorsun benim solumda boşluk var baya iyi 180 e gerek var mı bilemedim aşşağıda da resmini ekledim 2 monitörüm de 27 inc bu arada
Hocam link atmam sorun olurmu bilmiyorum ama sistemim bu hersey birbirine yakın birde 2. Monitorde istiyorum o yüzden

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mustafa Şahin BEDİR
Hocam link atmam sorun olurmu bilmiyorum ama sistemim bu hersey birbirine yakın birde 2. Monitorde istiyorum o yüzden
kankam ben kendim tanıdığı yaptırdım sağlam olacak şekilde sadece benden malzeme parasını aldı tanıdık olduğu için 3-5 verdim ben ölçüler nasıl duruyor görmeni istedim 160 baya kafi bana 180 çok gelebilirdi öyle bir alanımda yok zaten

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
kankam ben kendim tanıdığı yaptırdım sağlam olacak şekilde sadece benden malzeme parasını aldı tanıdık olduğu için 3-5 verdim ben ölçüler nasıl duruyor görmeni istedim 160 baya kafi bana 180 çok gelebilirdi öyle bir alanımda yok zaten
Haa anladim hocam o zaman 160 alabilirim gibi hem fiyatida guzelmis

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mustafa Şahin BEDİR
Haa anladim hocam o zaman 160 alabilirim gibi hem fiyatida guzelmis
tabi neye kullanacağın da önemli benim için o ekstra 20 cm gereksiz senin çok fazla işine de yarayabilir bu masam baya bana yetiyor. Şimdiden hayırlı olsun sana da

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
416
İsim
Jiyu
Ceramicial derinliği yüksek dayanıklı ve asla sallanmayacak masa var mı bu bütçede ?
27 inç monitör çok büyük ve yakından bakmak zorunda kalıyorum. Genişliği ve derinliği fazla masa öneriniz var mı ?

Top Bottom