Heroia
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 384
Çok mu kötü kanka ciddi soruyorum?
Çok mu kötü kanka ciddi soruyorum?
idare eder yani bn genelde farketmiyorum ama bazen 360 atarken belli oluyorÇok mu kötü kanka ciddi soruyorum?
Bende kullanıyordum 1 yıl önce ben öyle fazla ghosting göremedim çok detay bakınca belli oluyor sadece normal biri fark edeceğini sanmam ghostingi kendi fikrimce.idare eder yani bn genelde farketmiyorum ama bazen 360 atarken belli oluyor
Özel çözünürlük oluşturun ve orda tam istediğiniz hz yazın oluyor pekte takılıcak bişey değil ama siz bilirsinizdalga geçeceğinize bi çözümünüz varsa sunsanız ne güzel olurdu kanka biliyorum bu bir sorun değil ama takıntılıyım işte tam hz göstermenin bi yolu yok mu arkadaş
Benim mönitör 165hz ama maks 144 var niyese?Hocam aradaki 0.18 HZ'lik fark zaten bir sorun değil
165 HZ monitörde de 164.955 olarak alırsınız
HDMI yerine DP kullanmanız lazım.Benim mönitör 165hz ama maks 144 var niyese?
Zaten DP kullaniyomHDMI yerine DP kullanmanız lazım.
Ekran kartım Asus dual 4070 DP kullanıyorum ama maks 144HDMI yerine DP kullanmanız lazım.
Özel çözünürlük oluşturmayı deneyin ya da kullandığınız DP kablosunun sürümünü kontrol edin.Zaten DP kullaniyom
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran kartım Asus dual 4070 DP kullanıyorum ama maks 144
Hocam sürümü nasıl kontrol edecek?Özel çözünürlük oluşturmayı deneyin ya da kullandığınız DP kablosunun sürümünü kontrol edin.