- Konu Sahibi Konu Sahibi
Stokta zaten. Ama ona bütçe yok.GameSir T4W Pro
Hocam ben direkt bilgisayarın karşısında oynayacağım. Monitörle aramda 60 cm falan var. GXT540 çok mu rahatsız eder?
Stokta zaten. Ama ona bütçe yok.GameSir T4W Pro
Çok rahatsız edeceğini düşünmüyorum fakat dediğim gibi devir kablosuz devri, kablosuz olsa daha iyi.Stokta zaten. Ama ona bütçe yok.
Hocam ben direkt bilgisayarın karşısında oynayacağım. Monitörle aramda 60 cm falan var. GXT540 çok mu rahatsız eder?
Ya F710 u hem fiyat hem de tipi eski diye istemiyorum. Trust daha kalitesiz evet ama tipi daha güzel.Eğer çok bütçe ayırmaya gerek yok diyorsan alınabilecek bir kol.
F710'un tipini ve şeklini ben de sevmiyorum. Açıkçası tercihim olmazdı.Ya F710 u hem fiyat hem de tipi eski diye istemiyorum. Trust daha kalitesiz evet ama tipi daha güzel.
Şimdi F710 mu GXT 590 mı?
İkinci olarak tabi ki F710 daha kaliteli ama GXT 540 ile ne kadarlık farkı var? Yani kablosuz olması dışında Caner şu şu özellikte o yüzden almalısın bunu diyebileceğin bir özelliği var mı F710 un?
E niye önerdin?F710'un tipini ve şeklini ben de sevmiyorum. Açıkçası tercihim olmazdı.
Eğer aliexpressten alma şansın varsa kesinlikle Gamesir T4W öneririm.E niye önerdin?
Edit: sen önermemişsin. Ne alim o zaman
Hem Çin işi, hem garanti yok hem de pahalı. Başka yok muEğer aliexpressten alma şansın varsa kesinlikle Gamesir T4W öneririm.
200 lira pahalı değil bence.Hem Çin işi, hem garanti yok hem de pahalı. Başka yok mu
500 lira200 lira pahalı değil bence.
İncelemedeki link 300 bu link vergilerle 400.
300 liraya kablosuz zor maalesef. Bütçe varsa kablosuzunu da tercih edebilirsin.İncelemedeki link 300 bu link vergilerle 400.
300 lira olarak düşünelim.
Ama bu da kablolu. Siz demediniz mi kablosuz al.
Satıcıya bir şey yazdırma diye bir şey yok. Vergiler artık sepette ödeniyor sanırsam.300 liraya kablosuz zor maalesef. Bütçe varsa kablosuzunu da tercih edebilirsin.
Satıcıya düşük fiyat yazdırırsın, 50 lira gelir en fazla.
350TL diyelim düz.