Neler Yeni

1800 lira farkla APPLE WATCH SE 44 MM ALINIR MI 40MM Mİ ALINIR?

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
ismail sağlam
mediamarktta şuan apple watch se 2023 yani bildiğim kadarıyla 2. nesil 9000 tl indirimde /44mm olan versiyon ise 10800 aradaki farka değer mi? 4mm gözle görülür güzel bir fark mı?

IvBaldwin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
erdem
4mm baya fark ediyor, tavsiyem bileğinin ölçüsüne göre alman ben bileğim küçük olduğu halde 44 mm aldım ben 10 saati gibi takılıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
ismail sağlam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4mm baya fark ediyor, tavsiyem bileğinin ölçüsüne göre alman ben bileğim küçük olduğu halde 44 mm aldım ben 10 saati gibi takılıyorum
peki direk 41 mm series 9 alsam nasıl olur oda şuan 12960 liraya düşmüş medimarktta

IvBaldwin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
erdem
kanka ilk önceliğin hangi boyutu alacağına karar vermek olsun model olarak da 8 ve 9 arasında pek fark yok özellik olarak bütçeni zorlamayacaksa 9 almanı tavsiye ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
ismail sağlam
kanka ilk önceliğin hangi boyutu alacağına karar vermek olsun model olarak da 8 ve 9 arasında pek fark yok özellik olarak bütçeni zorlamayacaksa 9 almanı tavsiye ederim
Hocam bütçemi zorlamaz ama ailemin çenesi çok zorlar çene olmasa series 10 da alırım 😅
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bütçemi zorlamaz ama ailemin çenesi çok zorlar çene olmasa series 10 da alırım 😅
Hiç watch kullanmadım airpods 4 anc alacağım ve amacım watcha spo premiumdan müzik indirip müzik dinlemek ve gürültü engelleme özelliğindende kayıp yaşamamak

IvBaldwin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
erdem
hem apple watch hem airpods mükemmel uyumlu çalışıyor kötü yanı saatin şarjı 1.5 gün gidiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
ismail sağlam
hem apple watch hem airpods mükemmel uyumlu çalışıyor kötü yanı saatin şarjı 1.5 gün gidiyor
Yani ben önceden müzik indirip telefon bende değilken ve internet bağlantım yokken sadece apple watch se 2 model ile önceden Spotify premium ile indirdiğim müziği mi dinleyebilirim doğru mu?

IvBaldwin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
erdem
evet spotify da müziği saatine indir diye seçenek var dinleyebilirsin

Top Bottom