Erda Yıldırım
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,379
- Bütçe
- 18000
aylık 1800 TL taksit verebilirim 12 ay boyunca dedem alıcak o yüzden toplarken taksit seçeneklerinede bakarsanız mutlu olurum
kredi kartına taksit yapılıyortaksitli bilgisayar mı satılıyo
Evet satılıyor.taksitli bilgisayar mı satılıyo
Maks taksit 6 ay olmuyor mu bilgisayarlara. Ben öyle hatırlıyorum.aylık 1800 TL taksit verebilirim 12 ay boyunca dedem alıcak o yüzden toplarken taksit seçeneklerinede bakarsanız mutlu olurum
Hayır vatanda 24 aya kadar taksit yapılıyor ama sicilin temiz olması ve bankada belirli miktarında para olması lazımMaks taksit 6 ay olmuyor mu bilgisayarlara. Ben öyle hatırlıyorum.
Dedem büyük bir iş adamı aylık geliri çok yüksek ona yaparlarmı sizcrHayır vatanda 24 aya kadar taksit yapılıyor ama sicilin temiz olması ve bankada belirli miktarında para olması lazım
Bu fiyata 3070 toplanırken neden rx 6700xtFLEX RADEON - Game Garaj
Sınıfının en güçlü işlemci ve ekran kartı modellerine sahip FLEX oyuncu masaüstü bilgisayarı en uygun fiyatlarla GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Anakart b450 pro gaming yap.
Neden trol kokuyor sadece yüksek bütçeli pc istedimmhhhhhhh ohhh... Troll kokuyor buralar.
o değil de nedense dedesine üzüldümmhhhhhhh ohhh... Troll kokuyor buralar.
aylık 1800 TL taksit verebilirim 12 ay boyunca dedem alıcak o yüzden toplarken taksit seçeneklerinede bakarsanız mutlu olurum
Bu piyasada 3070 bulunmuyor 18k'ya 6700xt zaten onun rakibi. Fps anlamında aynılar yani alınabilir.Dedem büyük bir iş adamı aylık geliri çok yüksek ona yaparlarmı sizcr
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu fiyata 3070 toplanırken neden rx 6700xt