Arkadaşlar öncelikle selam. 18k gibi bir bütçem var. Monitör dahil hazır sistem ve mouse önerisi yapabilir misiniz? mouse 150 tl felan olursa ucuz olursa daha iyi olur. Çünkü şuan kullandığım mouse bozuldu için yenisini almalıyım.
Hocam büyük elli biri olarak bu bütçede eyerki fps rekabetçi oyunlar sürekli oynamıyosun biraz daha sakin oyunlar oynuyosanız keywin https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...isikli-gaming-7d-vepad-fiyati,1755277531.html var büyük elliysen bakabilirsin onun dışında çok bakma daha f/p bişey vardırArkadaşlar öncelikle selam. 18k gibi bir bütçem var. Monitör dahil hazır sistem ve mouse önerisi yapabilir misiniz? mouse 150 TL felan olursa ucuz olursa daha iyi olur. Çünkü şuan kullandığım mouse bozuldu için yenisini almalıyım.
Benim attım mouse bazı forumlarda öneriliyordu aslında sizce nasıl?Bu fiyatlara RGB siz daha performanslı mouselar bakmanı tavsiye ederim.
Ben o fiyata iyi bir rgbli mouse olduğunu düşünmüyorumBenim attım mouse bazı forumlarda öneriliyordu aslında sizce nasıl?
Bu fiyata FGB siz mouse yok aşağı yukarı. O şekil modeller profesyonel wireless ouselarda.Ben o fiyata iyi bir rgbli mouse olduğunu düşünmüyorum
Xotran al geçArkadaşlar öncelikle selam. 18k gibi bir bütçem var. Monitör dahil hazır sistem ve mouse önerisi yapabilir misiniz? mouse 150 TL felan olursa ucuz olursa daha iyi olur. Çünkü şuan kullandığım mouse bozuldu için yenisini almalıyım.
Reis kasa sorun yatar mı ?![]()
VULCANO / RYZEN 5 5500 / RX 6650 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHz DDR4 RGB GAMING SİSTEM
VULCANO / RYZEN 5 5500 / RX 6650 XT / 512 GB NVME M2 SSD / 16 GB 3200 MHz DDR4 RGB GAMING SİSTEM Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
Hava akışı çok iyi olmayabilir ama 1500tl vermeye değmez diğerlerine sonrada memnun kalmazsınız satıp değistirirdinizReis kasa sorun yatar mı ?