18K'ya S23 FE Alınır Mı?

Muazed

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
511
Bütçe
18000
Selamlar,
18K bütçeye ikinci el telefon bakıyorum. Samsung S23 hoşuma gitti fakat temizleri 20K'dan başlıyo. Telefoncularda da genel olarak hep FE olan modeli var. Bugün de telefoncuları gezerken birisinin elinde 256 GB ve 6 ay daha garantisi olan bir FE gördüm. Telefon temiz gözüküyodu. Fiyat olarak en son 18K dedi. Sizce bu fiyata alınır mı? Exynos'un yeni işlemcileri performanslı diye duydum. Bunda da Exynos 2200 varmış.

Selamlar,
18K bütçeye ikinci el telefon bakıyorum. Samsung S23 hoşuma gitti fakat temizleri 20K'dan başlıyo. Telefoncularda da genel olarak hep FE olan modeli var. Bugün de telefoncuları gezerken birisinin elinde 256 GB ve 6 ay daha garantisi olan bir FE gördüm. Telefon temiz gözüküyodu. Fiyat olarak en son 18K dedi. Sizce bu fiyata alınır mı? Exynos'un yeni işlemcileri performanslı diye duydum. Bunda da Exynos 2200 varmış.
Alınmaz batarya performansı çok kötü. 3 saat ekran süresini geçemezsin bu telefonun kronik sorunu. Aynısı bende vardı 13.5a sattım al satçıya 128gb garanti yoktu köşelerde vuruk vardı.

Selamlar,
23fe en berbat fe cihaz öyle diyeyim

a36 alırdım şahsen

17500 e direkt s23 ümü sattım bi ay olmadı. temizdi bence s23 daha mantıklı olabilir. ama ondada batarya yetmeyebilir

Geri