Neler Yeni

🔥 %18'lik KDV artık %20 oldu! Noter, tapu, pasaport vb tüm harçlara zam!

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Cebine iki kurus para giren ulkenin sorunlarini unutuyor, kendinize sayginizi gectim bari durumu yetmedigi için intihar eden yurttdaslariniza sayginiz olsun **
Mesaj otomatik birleştirildi:

********** misin berk nasil bir cevap bu?
Bunlar anlamaz. Böyle şartlarda hala savunabilenin kendisine saygısı yoktur. İnsanlar yiyecek yemek bulamazsak bunlar iphone derdinde.

ben RTE oy vermem ama illeri ülke yapana hic vermem adam cıkarsa basarım rteyi fazla gordum yeter hepsine bas adaletli ol kullancam boylece değistirilmez oyum
Seni afrika bile almaz bu kafayla… devam

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,489
İsim
Olcay akbulut
Bunlar anlamaz. Böyle şartlarda hala savunabilenin kendisine saygısı yoktur. İnsanlar yiyecek yemek bulamazsak bunlar iphone derdinde.

Ne bok yerlerse yesinler, gun geldiginde acliktan olurlerse de tek lokma verecek ekmegim yok bunlara

yeter be ohh ohhh bu video forumda 1m fazla var serveri temizlemek isteseler 1m çıkar bu link

muchox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mücahit Gündoğdı
İlgilendiği Kategoriler
oyun pc ekipman
10 temmuz son gun mu arkadaşlar kesin olarak bu aksam gürcistana gidicem ona göre net bilgi lazım acil

Berkarda

80+ Silver

ben goremiyorum ac pazarda 10 tl en kötü alırsın yersin ve makarnacı demeyin yemin ederim makarna 2 sene falan oldu yemeyeli hatta tatlı falan var sarma filan memnunum sadee 7 sene goturcek telefonum yok o da oldumu tamam

Berkarda

80+ Silver
diyecen neden 15 gecmiyon ben aynı telefonun biraz degismesine 100 dolar veremem satarsam belki olur

Top Bottom