19 Mayıs Okula Gitme

Bu arada Salı günü büyük şekilde basıp tavana asacağız .

Bizim okul bölgeye göre en iyi Anadolu lisesi ondan da olabilir .
Bizim lise de ilçenin en iyi Anadolu lisesi 450 puanlı ama yine de tutumları iyi değil. Konuyla alakasız oturma protestosu şeyinde siyasi anlam vb diyerek etkinlikte görevli olan kişileri etkinlikten çıkardılar. Siyasi anlam olarak düşünmüyorum ben yine tutumlarını düşünmüyorum iyi olduğunu

Bizim lise de ilçenin en iyi Anadolu lisesi 450 puanlı ama yine de tutumları iyi değil. Konuyla alakasız oturma protestosu şeyinde siyasi anlam vb diyerek etkinlikte görevli olan kişileri etkinlikten çıkardılar. Siyasi anlam olarak düşünmüyorum ben yine tutumlarını düşünmüyorum iyi olduğunu
Tutumları saçma bizimkiler gülüyor geçiyor sınıftakilerde aynı şekilde o zaman baya iyi oluyor. Kim getirdi denirse yerde bulduk oluyor

Bize gitmeyenlere tutanak tutcaz dediler t'sini tutmadılar. Azar bile çekemediler. Kısacası fasa fiso muhabbet kafana göre takıl. (bizim okula göre konuşuyorum)

kesinlikle hakkınızda işlem yapamazlar resmi tatil çünkü ilgili maddelerede baktım yaptıkları yasa dışı bir işlem, böyle bir durumda cimere şikayet edebilirsiniz.

Hiç bir şey yapamaz. Yoklama alamaz, seni yok yazamaz, disipline veremez. İnsanlar o gün çalışmayı bırakıyor, bırak okulu...

bizede aynısını diyorlardı gitmedim hiçbirşey olmadı sadece göz korkutuyorlar gitmene gerek yok

Artık fazla kilosu olanı bile çeviriyorlar.

Göz korkutmak için gitme bende gitmeyeceğim ha işlem yaparlarsa (ki hakları yok diye biliyorum) itiraz eden işlem başlatan hocayı şikayet edebilirsin bizim okuldan bir hoca gereksiz yere tutanak yazdı diye kariyeri bitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,171,081
Üyeler
186,015
Son üye
sivas kangal1
Geri