Bu monitör alınır mı ghosting çok olur mu olsa rahatsız eder mi ? https://www.hepsiburada.com/acer-ni...d-curved-monitor-um-he0ee-x01-p-HBV0000103LRV
piksellenme olur mu? panel kalitesi nasıl? ışık sızması olurmu? bende almayı duşunuyorumda.En ucuz 240Hz bu olması lazım, alınabilir bence. Fiyatı da uygun.
Ben ghostingden korkuyorum ya kullanan yok mu hiç ?piksellenme olur mu? panel kalitesi nasıl? ışık sızması olurmu? bende almayı duşunuyorumda.
şoyle bir youm gordum:Ben ghostingden korkuyorum ya kullanan yok mu hiç ?
Evet kötü yorum bir o var başka yazan yokşoyle bir youm gordum:
(NORMAL MODDA 5 MS VRB İLE 1 MS OLUYOR) Ürün fiyatına göre en ucuzu lakin pixeller diğer muadillerine göre dafa fazla belirgin. Cs Go oynayacaklar için inanılmaz bir ghosting var ve VRB modunda 1 ms 'ye çektiğinizde ekran parlaklığı en düşüğe geçiyor yetersiz bir parlaklık oluyor. Bozdan bilişim titiz bir kargolama ve hızlı çalışma yapmış lakin ACER bu ekranla bize kalitesini ne yazık ki kanıtlayamamış. Rekabetçi oyun oynayacaksanız almayın. Başka bir eksisini görmedim DP kablo ve HDMI kablo kutu içerisinde geliyor.
yani piksellenme varmış ayağı pilastik saylınıyormuş gosting varmış yani alınmaz.Evet kötü yorum bir o var başka yazan yok
140 yorumda bir kişi yazmış bilmiyorum.yani piksellenme varmış ayağı pilastik saylınıyormuş gosting varmış yani alınmaz.