Neler Yeni

1900 TL 240 hz Acer Nitro ED270X 27 Nasıldır ?

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
769
İsim
Utku Şeref
ürüne dair bi bilgim yok ama özelliklerine göre fiyatı çok düşük

• Beğen
Reaksiyonlar: cefo

¥usuff

80+ Silver
Ben ghostingden korkuyorum ya kullanan yok mu hiç ?
şoyle bir youm gordum:
(NORMAL MODDA 5 MS VRB İLE 1 MS OLUYOR) Ürün fiyatına göre en ucuzu lakin pixeller diğer muadillerine göre dafa fazla belirgin. Cs Go oynayacaklar için inanılmaz bir ghosting var ve VRB modunda 1 ms 'ye çektiğinizde ekran parlaklığı en düşüğe geçiyor yetersiz bir parlaklık oluyor. Bozdan bilişim titiz bir kargolama ve hızlı çalışma yapmış lakin ACER bu ekranla bize kalitesini ne yazık ki kanıtlayamamış. Rekabetçi oyun oynayacaksanız almayın. Başka bir eksisini görmedim DP kablo ve HDMI kablo kutu içerisinde geliyor.

cefo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
ceyhun efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şoyle bir youm gordum:
(NORMAL MODDA 5 MS VRB İLE 1 MS OLUYOR) Ürün fiyatına göre en ucuzu lakin pixeller diğer muadillerine göre dafa fazla belirgin. Cs Go oynayacaklar için inanılmaz bir ghosting var ve VRB modunda 1 ms 'ye çektiğinizde ekran parlaklığı en düşüğe geçiyor yetersiz bir parlaklık oluyor. Bozdan bilişim titiz bir kargolama ve hızlı çalışma yapmış lakin ACER bu ekranla bize kalitesini ne yazık ki kanıtlayamamış. Rekabetçi oyun oynayacaksanız almayın. Başka bir eksisini görmedim DP kablo ve HDMI kablo kutu içerisinde geliyor.
Evet kötü yorum bir o var başka yazan yok

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
Top Bottom