Neler Yeni

19000 TL Bütçeye hazır sistem tavsiye

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Bende aynı senin gibiyim hocam 😂 sürekli siteye bakıyom kartın stoğu gelmişmi diye Ocak ayından sonra fiyatlar uçucak o yüzden aceleciyim baya
Ben yine ara sıra takip ediyorum mail bildirimleri felan tüm ürünler için açık eğer stok gelirse haberim olursa size dm atarım hocam , birde sanırım siz miydiniz emin değilim o gün birisine demiştim alıcaksanız hemen alın stoklar bitebilir veya zam gelebilir diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben yine ara sıra takip ediyorum mail bildirimleri felan tüm ürünler için açık eğer stok gelirse haberim olursa size dm atarım hocam , birde sanırım siz miydiniz emin değilim o gün birisine demiştim alıcaksanız hemen alın stoklar bitebilir veya zam gelebilir diye
Ocaktan sonra zam geleceğini belirtmiştim kim olduğunu hatırlamıyorum sanırım sizdiniz

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe

Ocaktan sonra zam geleceğini belirtmiştim kim olduğunu hatırlamıyorum sanırım sizdiniz
Bendim hocam galiba konu açıyodum sürekli 😂😂

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Yusuf
konuyla alakasız olcak ama sistemin parça seçim kısmındaki ASUS TUF Gaming GT502 beyaz'a hasta oldum. ama çok pahalı 4000 küsür nedir arkadaş.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Bendim hocam galiba konu açıyodum sürekli 😂😂
Ben size dedim hocam ama o gün alıcaksanız gecikmeyin zam gelebilir stok gelebilir diye 😂
Neyse sağlık olsun gelir bakalım inşallah sabır edin , hiç gelmezse amd ekran kartlı sistem alırsınız bence gaminggenden , inşallah güzel bir sistem nasip olur hocam

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
konuyla alakasız olcak ama sistemin parça seçim kısmındaki ASUS TUF Gaming GT502 beyaz'a hasta oldum. ama çok pahalı 4000 küsür nedir arkadaş.
Kasa galba ama hiç beğenmedim ben

Ben size dedim hocam ama o gün alıcaksanız gecikmeyin zam gelebilir stok gelebilir diye 😂
Neyse sağlık olsun gelir bakalım inşallah sabır edin , hiç gelmezse amd ekran kartlı sistem alırsınız bence gaminggenden , inşallah güzel bir sistem nasip olur hocam
Teşekkürler hocam sizede hayırlı uğurlu olsun

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Hocam tank gibi duruyor çok kötü bence 😂

Teşekkür ederim hocam , güzel bir sistem görürsem veya stok gelirse karta denk gelirsem size pm (dm ) atarım

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe
Hocam tank gibi duruyor çok kötü bence 😂

Teşekkür ederim hocam , güzel bir sistem görürsem veya stok gelirse karta denk gelirsem size pm (dm ) atarım
Tamam hocam çok teşekkür ama sürekli tetikeyimm ben 😂😂😂 geldiği anda satın alırım direk

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Yusuf

normalde bende minimalist kompakt kasaları seviyorum ama bu kasada beyaz ve işlemeler çok güzel durmuş.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Kasa çok küçik ama ya

Bu efsane ya keşke hazır sistemlere bu gelse
Aurora 3070 ti diye bir sistemde bu kasa var , o gün tam dışarı çıktım çıktıktan 5 dk sonra ona stok gelmiş ve eve geldiğimde alan kişileri gördüm ağlayacaktım resmen çocuk gibi , birde ramler 3600 mhz ve rog 3070 ti vardı sistemde kafayı yedim o gün resmen..

Aurora 3070 ti diye bir sistemde bu kasa var , o gün tam dışarı çıktım çıktıktan 5 dk sonra ona stok gelmiş ve eve geldiğimde alan kişileri gördüm ağlayacaktım resmen çocuk gibi , birde ramler 3600 mhz ve rog 3070 ti vardı sistemde kafayı yedim o gün resmen..

Lunyasha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Efe

Aynen bunu bende görmüştüm ama ozaman bütcem çok azdı ve stoklar hemen bitti ya keşke gelse böyle sistemler daha

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,212
İsim
Necati
Aynen bunu bende görmüştüm ama ozaman bütcem çok azdı ve stoklar hemen bitti ya keşke gelse böyle sistemler daha
Sadece kasa ile ekran kartı bile sistemden pahalı ama bu kadar kaliteli parçaları 23kya satıyorlar mükemmel bir site gaminggen bir şey diyemiyorum garip gerçekten

Top Bottom