- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ryzen 5500 ile rtx daha iyidir sorun yaşatmaz rxden yana yüzüm gülmedi hiçHocam peki sizce 2k monitör ryzen 5 5500 Palit RTX3060 12gb'mı yoksa i3-12100f RX6700XT'mi fotolarını koydum.
Peki 3060 nasıl yani ne zamana kadar akıcı 100 fps oynanır her şey? 3060Ti da alabiliyorum.Ryzen 5500 ile rtx daha iyidir sorun yaşatmaz rxden yana yüzüm gülmedi hiç
Ne tür oyunlar oynayacaksın ve oynayacağın en ağır oyun nedir şuan?Peki 3060 nasıl yani ne zamana kadar akıcı 100 fps oynanır her şey? 3060Ti da alabiliyorum.
Daha çok valo,cs,gta gibi oyunlar max cod mw2 tarzı oyunlar oynarımNe tür oyunlar oynayacaksın ve oynayacağın en ağır oyun nedir şuan?
RTX yüksek performans sağlar ve rx driveri kadar sorunda yaşatmaz rtx kullanmak daha kolay ve rahattırDaha çok valo,cs,gta gibi oyunlar max cod mw2 tarzı oyunlar oynarım
Aynı oyunlar benim içinde geçerli ama şuan için 16-17k bütçeye pc bulamadım 3060 olanDaha çok valo,cs,gta gibi oyunlar max cod mw2 tarzı oyunlar oynarım
Bunun anakartı yükseltsek alınır mı?RTX yüksek performans sağlar ve rx driveri kadar sorunda yaşatmaz rtx kullanmak daha kolay ve rahattır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynı oyunlar benim içinde geçerli ama şuan için 16-17k bütçeye pc bulamadım 3060 olan