bundan iyisi yoktur a55 önermem işlemcisi çok düşük segment kalıyor bu bütçelereGenel kullanım için poco X6 pro 12/512 düşünüyorum. Bu fiyatta daha iyisi var mıdır? Maks 20000tl olacak. İkinci el olmayacak.
gayet mantıklı bi seçim hyperos çindeki gibi kaliteli olursa uzun süre kulanırsınız yalnız tavsiyemdir telefonun ısısına dikkat edin poco x3 prodan beri böyle şeyler var yaşayanda gördüm .dBenim düşüncem de işlemci abanıp telefonu uzun yıllar telefonu kullanabilmek.
Tavsiye için teşekkürlergayet mantıklı bi seçim hyperos çindeki gibi kaliteli olursa uzun süre kulanırsınız yalnız tavsiyemdir telefonun ısısına dikkat edin poco x3 prodan beri böyle şeyler var yaşayanda gördüm .d
Her telefon belli miktarda iyi fotoğraf çekebilir diye düşünüyorum haksız mıyım?bundan iyisi yoktur a55 önermem işlemcisi çok düşük segment kalıyor bu bütçelere
haklısınız ayrıca poco x6 pronun kamerası çok üzmez öyle aşırı fotoğraf çekme bağımlısı değilseniz iş görürTavsiye için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her telefon belli miktarda iyi fotoğraf çekebilir diye düşünüyorum haksız mıyım?