Neler Yeni

19000tl telefon önerisi

ElectriX

80+ Silver
Bütçe
19000
Genel kullanım için poco X6 pro 12/512 düşünüyorum. Bu fiyatta daha iyisi var mıdır? Maks 20000tl olacak. İkinci el olmayacak.

Shourd

80+ Gold
Genel kullanım için poco X6 pro 12/512 düşünüyorum. Bu fiyatta daha iyisi var mıdır? Maks 20000tl olacak. İkinci el olmayacak.
bundan iyisi yoktur a55 önermem işlemcisi çok düşük segment kalıyor bu bütçelere

ElectriX

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bundan iyisi yoktur a55 önermem işlemcisi çok düşük segment kalıyor bu bütçelere
Benim düşüncem de işlemci abanıp telefonu uzun yıllar telefonu kullanabilmek.

Shourd

80+ Gold
Benim düşüncem de işlemci abanıp telefonu uzun yıllar telefonu kullanabilmek.
gayet mantıklı bi seçim hyperos çindeki gibi kaliteli olursa uzun süre kulanırsınız yalnız tavsiyemdir telefonun ısısına dikkat edin poco x3 prodan beri böyle şeyler var yaşayanda gördüm .d

ElectriX

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gayet mantıklı bi seçim hyperos çindeki gibi kaliteli olursa uzun süre kulanırsınız yalnız tavsiyemdir telefonun ısısına dikkat edin poco x3 prodan beri böyle şeyler var yaşayanda gördüm .d
Tavsiye için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her telefon belli miktarda iyi fotoğraf çekebilir diye düşünüyorum haksız mıyım?

Shourd

80+ Gold
Tavsiye için teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her telefon belli miktarda iyi fotoğraf çekebilir diye düşünüyorum haksız mıyım?
haklısınız ayrıca poco x6 pronun kamerası çok üzmez öyle aşırı fotoğraf çekme bağımlısı değilseniz iş görür

Top Bottom