Neler Yeni

193 boy ile hangi racing motoru rahat sürebilirim

Sherifff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha yıldız
Merhaba 193 boy 100-110 kilo arasıyım motorları araştırıyorum ve çoğunluk olarak küçük kaldığını gözlemliyorum mt25,r25,ninja 400 dahil,sele yükseklikleri birbiri ile aynı neredeyse bu durum karşısında nasıl bir yol izlenebilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
Merhaba 193 boy 100-110 kilo arasıyım motorları araştırıyorum ve çoğunluk olarak küçük kaldığını gözlemliyorum mt25,r25,ninja 400 dahil,sele yükseklikleri birbiri ile aynı neredeyse bu durum karşısında nasıl bir yol izlenebilir?
ata bin kardeşim 193 ne
Mesaj otomatik birleştirildi:

gsx falan baktın mı

GirayHan

80+ Platinum
enduro ve touring harici tüm motorlar küçük kalır. motor alırken altında nasıl duracağına değil motorun ergonomisinin sana uygun olup olmadığına bakmalısın. ve evet 1.93 boy için racing makinalar uygun değil. bende 1.90'ım kendimden biliyorum.

sebebi basit, oturuş pozisyonu ve belli km'den sonra uzun boy sebebi ile bel ağrısı yapması ve alçak gidon kullanımından dolayı bilek ve omuz ağrıları yapması.

Direkt olarak naked bak. MT 25 yeni kasalar altında ufak kalmayacaktır. yeni kasaları hacimli ve oturuş pozisyonu güzel.

Ayrıca hangi motoru alırsan al gidon yükseltmek isteyeceksin o kısmı da atlama. uzun boyun sorunlarından biri alçak gidonlarda ergonomimizin bozulması.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
boy konusunda bilgim yok ama 450sr bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Suat uslu
Instagram
suatusluuu
Twitter
suattuslu
Discord
suatusluuu
Sağlam bi enduro gider sana

ImToretto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri. Genel Sorunlar.
Instagram
7emrek
Racing olup yüksek olan (boyuna göre) çok motor yok naked veya enduro tarzı modellere yönelin.

BabaVoss7

80+ Silver
Bize göre motor yok gibi bişey kral maalesef sen uyum sağlamak zorundasın.. Bende naked başlayıp touring geçtim. Belki choper falan yani

Sherifff

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Talha yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ata bin kardeşim 193 ne

gsx falan baktın mı
🤣🤣🤣🤣🤣 hayır hiç araştırmadım gsxi mt serisi çok güzel gözüküyor sanki çekiyor gibi beni :D oyuncak motor gibi kalmaz inşallah

Bize göre motor yok gibi bişey kral maalesef sen uyum sağlamak zorundasın.. Bende naked başlayıp touring geçtim. Belki choper falan yani
Bende naked başlıcam gibi gözüküyor ya inşallah uyumlu bir tane bulabilirim kalıpta var baya iri duruyorum o yüzden mtden biraz çekiniyorum ama

Gidon
enduro ve touring harici tüm motorlar küçük kalır. motor alırken altında nasıl duracağına değil motorun ergonomisinin sana uygun olup olmadığına bakmalısın. ve evet 1.93 boy için racing makinalar uygun değil. bende 1.90'ım kendimden biliyorum.

sebebi basit, oturuş pozisyonu ve belli km'den sonra uzun boy sebebi ile bel ağrısı yapması ve alçak gidon kullanımından dolayı bilek ve omuz ağrıları yapması.

Direkt olarak naked bak. MT 25 yeni kasalar altında ufak kalmayacaktır. yeni kasaları hacimli ve oturuş pozisyonu güzel.

Ayrıca hangi motoru alırsan al gidon yükseltmek isteyeceksin o kısmı da atlama. uzun boyun sorunlarından biri alçak gidonlarda ergonomimizin bozulması.Değe

Ayrıca hangi motoru alırsan al gidon yükseltmek isteyeceksin o kısmı da atlama. uzun boyun sorunlarından biri alçak gidonlarda ergonomimizin bozulması.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar bir de bu gidon yükseltme olayı çok uğraştırır mı ne dersiniz

Son düzenleme:
Top Bottom