Evetde simdi şok uzak biraz hocam battaniyemin altindayim ve yarina birakamaiyan kucuk cocuklar gibiyim anla beni simdi@Mert Özkaya
Bu arada İnial kullanmanı önermiyorum, PAPARA veya TOSLA alabilirsin. Gereksiz para kesiyor İnial.
Papara uygulamasını indir > üye ol > Black Card isteEvetde simdi şok uzak biraz hocam battaniyemin altindayim ve yarina birakamaiyan kucuk cocuklar gibiyim anla beni simdi
aga papara onaylama kısmı çok zor bi türlü kimliğimi doğrulamıyor sonrasında yğz tanıma filanda varmış galiba daha kimlik doğrulamayı geçemiyorum o kısımları nasıl yapıcammPapara uygulamasını indir > üye ol > Black Card iste
Papara card im vardi sonra tel i kapattirdim sms istedi giremedim hesbaaPapara uygulamasını indir > üye ol > Black Card iste
Yo baya kolaydı aslindaaga papara onaylama kısmı çok zor bi türlü kimliğimi doğrulamıyor sonrasında yğz tanıma filanda varmış galiba daha kimlik doğrulamayı geçemiyorum o kısımları nasıl yapıcamm
Bende sıkıntı çıkmadıaga papara onaylama kısmı çok zor bi türlü kimliğimi doğrulamıyor sonrasında yğz tanıma filanda varmış galiba daha kimlik doğrulamayı geçemiyorum o kısımları nasıl yapıcamm
Papara card im vardi sonra tel i kapattirdim sms istedi giremedim hesbaa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yo baya kolaydı aslinda
bende sorun var o zamanBende sıkıntı çıkmadı
Etiketlediğim kişi gelsin yardımcı olurEvt bu konunun amacı kulaklıktı
Güzel seçim h.oHocam herkezin yardimi için n11 25tl insirim kuponuyla gt3 aldım
Katılıyorum.@Mert Özkaya
Bu arada İnial kullanmanı önermiyorum, PAPARA veya TOSLA alabilirsin. Gereksiz para kesiyor İnial.