Neler Yeni

19K için en iyi telefon önerisi

bahooizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Bahadır BABUR
Bütçe
19000
Şu an için batarya konusunu dışarda tutarsak Galaxy s22 düşünüyorum. Sıfır ürünler için bir öneriniz var mı? Bugüne kadar hep giriş segmenti telefon kullandım ve artık gücümün yettiği kadar iyi bir telefon istiyorum. Önerilere açığım, kamerası ve ekran teknolojisi benim için önemli olan. Şimdiden teşekkürler

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Şu an için batarya konusunu dışarda tutarsak Galaxy s22 düşünüyorum. Sıfır ürünler için bir öneriniz var mı? Bugüne kadar hep giriş segmenti telefon kullandım ve artık gücümün yettiği kadar iyi bir telefon istiyorum. Önerilere açığım, kamerası ve ekran teknolojisi benim için önemli olan. Şimdiden teşekkürler
Sepette Honor Choice Band hediyesi var. Kamerası fiyatına göre güzel ve çok kaliteli bir ekran paneli var. 55 bin TL olan Vivo X100 Pro'da olan panel materyallerinin aynısı Honor 200'de var öyle düşün.

bahooizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Bahadır BABUR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam lütfen objektif karşılaştırıp bana hangisi daha iyi olur söyleyebilir misin? Çünkü karşıma çıktı ve s22yi tercih ettim yine. Telefon piyasasına hakim değilim ve gerçek bir yardıma ihtiyacım var. O yüzden "abi Xiaomi ya" kitlesinden olabildiğince uzak durmaya ve "artıları eksileri" şeklinde açıklama yapacak insanlara ulaşmaya çalışıyorum

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Hocam lütfen objektif karşılaştırıp bana hangisi daha iyi olur söyleyebilir misin? Çünkü karşıma çıktı ve s22yi tercih ettim yine. Telefon piyasasına hakim değilim ve gerçek bir yardıma ihtiyacım var. O yüzden "abi Xiaomi ya" kitlesinden olabildiğince uzak durmaya ve "artıları eksileri" şeklinde açıklama yapacak insanlara ulaşmaya çalışıyorum
Samsung S22 ile karşılaştıralım. Honor 200'ün daha iyi bir ekranı var. Kamera tarafında iki cihaz yakın ama Samsung S22 biraz daha iyi. Honor 200 batarya tarafında büyük farkla önde. İşlemci tarafında Samsung S22'nin işlemcisi Snapdragon 8 Gen 1 daha güçlü ama şunu demeliyim ki Snapdragon 8 Gen 1 çok fazla ısınıyor. Kararlık testlerinde %44 alıyor. Yaz ayında elinizi yakabilir telefon. Ben olsam Honor 200 alırdım. Hem bileklik hediyeside var.

bahooizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Bahadır BABUR
Peki kameradaki farklılıklar nedir? Düşük ışık performansı üzer mi? Işlemci konusundaki fark ne kadar etkiler? Çok oyun oynayan biri değilim ama telefonum beni 2-3 yıl götürsün isterim en azından

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,098
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Peki kameradaki farklılıklar nedir? Düşük ışık performansı üzer mi? Işlemci konusundaki fark ne kadar etkiler? Çok oyun oynayan biri değilim ama telefonum beni 2-3 yıl götürsün isterim en azından
Ana kamerada Samsung S22 bir tık daha iyi. Telephoto kamerasında Honor 200 daha iyi. Video tarafında Samsung S22 daha iyi. Ama şunu tekrardan söylemeliyim ki Samsung S22'nin bataryası ve ısınması çok üzer.

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
kamera ekran olarak s22 18k ya en iyi telefon(parlaklik konusu disinda) islemciside guclu oyun oynatir ama verimli degil cok isinir bataryasida cok kotu yerinizde olsam a55 alirdim kamerasi s22 kadar olmasada gayet iyi zaten ben kullaniyorum gayet yeterli bi tek zoom kamerasi eksik

bahooizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Bahadır BABUR
Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır S22 kullanıyorum. Batarya ısınma sorunu çözülmüş diyebilirim ama ben pubg tarzı nispeten ısınma yaratacak oyunlar oynamıyorum. Günde 4-5 saate yakın müzik dinliyorum, bunun haricinde 3 saatlik instagram ekran sürem var. Eh telefon yeni olunca kamerayı da kullanıyorum. Henüz evden çıkıp geri eve döndüğümde %42 bataryadan aşağısını görmedim. Lakin ben aldığımda en ucuz fiyat D&R'da ve 18.699 TL'ydi şu an 2 kere zam geldi ve en ucuz fiyat 19.399. Bu fiyata Honor 200 düşünecek arkadaşlar da vardır. Ben s22'den memnunum ve tavsiye ederim. Beni üzmedi telefon.

Top Bottom