OMARZ
80+
- Reaksiyon skoru
- 49
Ssd kullanımı çok yüksek sorun var yüksek ihtimallearkadaşlar steam hızım 600 mbps geçmiyor acaba ssd mi yetmiyor
hız testi yaparmısın?hızın normal bendede 1gbps var bende benzer hızlar alıyorumarkadaşlar steam hızım 600 mbps geçmiyor acaba ssd mi yetmiyor
hocam ssd de bu https://www.epey.com/sabit-disk/adata-legend-850-lite-aleg-850l-1000gcs.htmlGörsellere bakarak ve elimdeki sınırlı bilgilere dayanarak şunu söyleyebilirim: Büyük ihtimalle sorun ssd de olabilir. tabi diğer bilgileri paylaşırsan, (örneğin: ssd modeli, normal internet hızın, speedtest sonucun ve steamdeki internet hızı eğrisi ile ssd okuma hızı eğrisinin birbirine olan uzaklığı.) o zaman sana gerçek problemin ne olduğunu burdaki herkes söyleyebilir
ssd aslında güzel fakat yukardaki ilk görselle bakacak olursak sorun büyük ihtimalle ssd de. Pek ihtimal vermiyorum ama upload hızından dolayı da olabilir. dediğim gib çok olası olmasa da olabilir. ama yüksek ihtimalle sorun ssd
bir de steam ayarlardan indirme sunucusunu değiştirip deneyebilir misin
kablo idare etmelik bi cat 6 kablo ucuna connektör taktırıp kullanıyorum kablodan olabilirmi sizcessd aslında güzel fakat yukardaki ilk görselle bakacak olursak sorun büyük ihtimalle ssd de. Pek ihtimal vermiyorum ama upload hızından dolayı da olabilir. dediğim gib çok olası olmasa da olabilir. ama yüksek ihtimalle sorun ssd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir de steam ayarlardan indirme sunucusunu değiştirip deneyebilir misin