Neler Yeni

1Gbps Download ve 1Gbps Upload Destekleyen Modem

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Ömer Keskin

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Hocalarım merhabalar. İstanbulda eve çıkma durumum var da fatih semtinde bu altyapı var mı acaba?

DxReadTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
633
İsim
Mustafa Kaçar

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Ömer Keskin
Hocalarım merhabalar. İstanbulda eve çıkma durumum var da fatih semtinde bu altyapı var mı acaba?
Fatih bölgesi konum olarak merkezidir ama eski yerleşim yeri olduğu için çok yüksek hızlar alabileceğini sanmıyorum.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,446
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Online oyun harici hiçbir iyi yanı yokki.
Oyun yüklemek için laptopu sırtlanıp başka yere gidiyorum bi foto-video gönderince 1 dk bekleyip o sırada downloadım da sıfırlanıyor internet kitleniyor. Pingimin yüksek olup download uploadımın yüksek olmasını tercih ederim :/
Ping yabancı sitelere (türkiyede serverı olmayan sitelere zaten giremiyorum gibi bir şey) girmemi de yavaşlatıyor ve oyun oynatmıyor. Mobil veriden oynuyorum :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

N-nası ya bug oldu heralde sitede 100tlye 1000mbps nedir
Ben de şaşırdım ama kaç kere bakarsam bakayım aynı ve beni bizzat arayarak bildirdiler ben de peşini bırakmadım ilk başta 0850 numaralı bir telefon arayınca dolandırıcı sandım araştırdım biraz türknetmiş. Bende aradım sordum soruşturdum ve evet cidden bu hızı alabilmem mümkün gözüküyor. Geçince rehber yaparım mutlaka :)

Bina yaşı kaçtı oturduğun veya site gibi bir yerde mi oturuyorsun?
Hayır bildiğin eski bir sokakta oturuyorum. Bina 37 yaşlarında

Türknetin sitesinden kontrol edebilirsin adrese dayalı olarak

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Ping yabancı sitelere (türkiyede serverı olmayan sitelere zaten giremiyorum gibi bir şey) girmemi de yavaşlatıyor ve oyun oynatmıyor. Mobil veriden oynuyorum :(

Ben de şaşırdım ama kaç kere bakarsam bakayım aynı ve beni bizzat arayarak bildirdiler ben de peşini bırakmadım ilk başta 0850 numaralı bir telefon arayınca dolandırıcı sandım araştırdım biraz türknetmiş. Bende aradım sordum soruşturdum ve evet cidden bu hızı alabilmem mümkün gözüküyor. Geçince rehber yaparım mutlaka :)

Hayır bildiğin eski bir sokakta oturuyorum. Bina 37 yaşlarında

Türknetin sitesinden kontrol edebilirsin adrese dayalı olarak
Belirli bir adres olmadığından bakayım yine de.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,446
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Belirli bir adres olmadığından bakayım yine de.
Rastgele sokaklara bakıp ortalama bir hız çıkartman mümkün

Arkadaşıma 2dk lık videoyu 1 saatte attım dün
Geçen ubisoftun sitesinden r6 nickimi değiştiricektim mobil veriye bağlanmayı unuttum. Sitenin linkini girdim lavaboya gittim çay aldım çerez aldım siteyi hala yüklemeyi bırak beyaz ekranı bile geçmemişti

Geçen ubisoftun sitesinden r6 nickimi değiştiricektim mobil veriye bağlanmayı unuttum. Sitenin linkini girdim lavaboya gittim çay aldım çerez aldım siteyi hala yüklemeyi bırak beyaz ekranı bile geçmemişti
Level 3 dns ile bu sorunu çözmeyi başardım, ancak yine ping yüksek seviyelerde. Söyliyeceğim çok şey var ama forumdaki abilerim/ablalarıma saygımdan ötürü ağzımı bozmak istemiyorum.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,446
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Çok iyi fiyat. Tam olarak bu paketi kullanan var mı? 1000/1000 alıyor musunuz?
Müşteri hizmetlerinin söylediğine göre bu altyapı Türkiye'de sadece 4 tane mahallede varmış. Forumda kullanan var mıdır bilemem ama türknete güvenim tam.

Top Bottom