Büyük ama oda olur güzel olduğu sürece sorunum yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
link atar mısınız
Büyük ama oda olur güzel olduğu sürece sorunum yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
link atar mısınız
bir şey değil farklı ölçüleri ve farklı desenleride varBakacağım hocam teşekkür ederim
Yarın detaylı araştıracağım hocam hem mouse vs yide netleştirmek istiyorum kafamda masa ve Vesalarla beraber 10K yı geçmiyor yüksek ihtimalle bütçem direkt Marinin kendi orijinal mousepadinide alabilirim biraz pahalı ama masamın bir yerinde marin olmalı diye düşünüyorumbir şey değil farklı ölçüleri ve farklı desenleride var
urzuva.net
valla hocam valo cs lol war Thunder vs oynuyorum ama günüm büyük çoğunluğu film dizi izliyorum işten dolayı Kasım aralıktan öncede oyun oynamaya pek vakit ayıramayacağım görüntü olsun diye alıyorum mouse u öyle rank kasayım yükseleyim derdim yok masayı kaplasın masaya yakışsın yeterli benim içinFPS oyunu çok oynuyorsanız 70x30, 90x40 mouse pad önermem. Genelde ₺1500 falan civarında kare mouse padlerin yüzeyinde net farklar var. Uygun ürünlerde yüzeylerin kayganlığı çok da iyi değil. Yani FPS oyunu için bir avantajları yok.
![]()
Wraith Ace Series [Ravenfall] Limited Edition Poron Mousepad
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Eğer illa yatay bir şey istiyorsan da şu ürünlere bakılabilir. Bütçe ayırabiliyorsan iyi bir kare fare için mouse pad. Diğer mouse padi de klavye altlığı ve masanın kalan yerini kaplamak için alabilirsin. Bu arada 70x30 klavye vb. için yeterli ve hatta fazla bile. Hatta o kısımda Urzuva gibi daha ucuz mouse pad modellerine bakabilirsin.
![]()
Wraith Kitsune Edition Deskmat
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Wraith Studio Daydream Deskmat
Mousepad | Hawk Oyuncu Koltuğu
Mousepad ile Hawk Oyuncu Koltuğuna dair tüm ürünler şimdi kalite ve fiyat güvencesiyle hawkchair.com adresinde sizi bekliyor.www.hawkchair.com
Kare bir mouse pad ve urzuvadan 70x30 mouse pad alsan ₺1800 falan denk gelir herhalde.
Mousepadler
wraithesports.com
70*30 cm Mousepadler – urzuva.net
urzuva.net
O halde Urzuva, Exvega ve Hawk modellerine bakın. Mümkünse 90x40 almaya bakın, 70x30 fare için biraz küçük kısa kalabilir.valla hocam valo cs lol war Thunder vs oynuyorum ama günüm büyük çoğunluğu film dizi izliyorum işten dolayı Kasım aralıktan öncede oyun oynamaya pek vakit ayıramayacağım görüntü olsun diye alıyorum mouse u öyle rank kasayım yükseleyim derdim yok masayı kaplasın masaya yakışsın yeterli benim için
urzuva.net
90x40 büyük gelir zaten Vgn87 pro ile kullanacağım beni pekte etkilemez gibi geliyor ve 1K üstüne pek çıkmak istemiyorum 700-800 Tl ye çözersem güzel olurO halde Urzuva, Exvega ve Hawk modellerine bakın. Mümkünse 90x40 almaya bakın, 70x30 fare için biraz küçük kısa kalabilir.
Mousepad | Hawk Oyuncu Koltuğu
Mousepad ile Hawk Oyuncu Koltuğuna dair tüm ürünler şimdi kalite ve fiyat güvencesiyle hawkchair.com adresinde sizi bekliyor.www.hawkchair.com
Mousepad Modelleri | Lisanslı ve XXL Gaming Mousepad | Exvega
Gaming mousepad, XXL mousepad ve lisanslı mousepad modellerini keşfedin. Geniş, kaymaz ve şık Exvega mousepad seçenekleriyle oyun alanınızı tamamlayın.exvega.com
90*40 cm mousepadler – urzuva.net
urzuva.net