Neler Yeni

1k bütçe saç sakal traş makinesi tavsiyesi

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Bütçe
1000
Arkadaşlar iyi sosyaller. 1000tl bütçem var ve sadece hepsiburada için. Sakal öncelikli saç da kesse iyi olur, traş makinesi ihtiyacım var. Tavsiyelerinize açığım. Kaliteli ve uzun ömür götürecek sağlam Bi ürün olmalı

cancan1135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
594
İsim
can
Hocam kaç paralık olursa olsun berberlerde ki 200 liralık çin mallarının yerini tutmuyor :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Baran Aygül

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam kaç paralık olursa olsun berberlerde ki 200 liralık çin mallarının yerini tutmuyor :D
Valla zamanında fakir almıştım uygundu da baya idare etti. Artık yaşlandı bataryası zayıf geliyor motoru zorlanıyor. Yenilemenin zamanı geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsiburadadan almam lazım hocam. Bunu buldum aklıma bu yattı gibi şuanlık https://www.hepsiburada.com/braun-m...at-cantasi-p-HBV00001CFBMF?magaza=Hepsiburada

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Baran Aygül
Valla zamanında fakir almıştım uygundu da baya idare etti. Artık yaşlandı bataryası zayıf geliyor motoru zorlanıyor. Yenilemenin zamanı geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsiburadadan almam lazım hocam. Bunu buldum aklıma bu yattı gibi şuanlık https://www.hepsiburada.com/braun-m...at-cantasi-p-HBV00001CFBMF?magaza=Hepsiburada
Braun iyidir hocam şimdiden hayırlı olsun şimdiden braun pahalı olabilir diye önermemiştim am ben alcak olsam ben de onu alırdım :D

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Braun iyidir hocam şimdiden hayırlı olsun şimdiden braun pahalı olabilir diye önermemiştim am ben alcak olsam ben de onu alırdım :D
Teşekkür ederim hocam muhtemelen bunu alırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Baran Aygül
Top Bottom