Baya hoş duruyorBofigo 60x120 Cm 2 Raflı Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Masası Bendir Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bofigo 60x120 Cm 2 Raflı Çalışma Masası Bilgisayar Masası Ofis Ders Yemek Masası Bendir yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Şuan ki kırılan masamı marangozda yaptırmıştım güzel bi şekilde boyamıştım filan ama o kadar uğraşmaya gerek yok benim içinMarangozda 600 liraya yaptırdım. Bence herhangi bir yerden alacağından daha güzel.
160cmlik modelini 1 yıldır kullanıyorum memnunum.yaklaşık 1 saat önce atlantik çam 60x140cm modelini satın aldım
Bu güzel fiyatı da iyiyaklaşık 1 saat önce atlantik çam 60x140cm modelini satın aldım
Fazlasıyla büyük degilmi160cmlik modelini 1 yıldır kullanıyorum memnunum.
Benim tek monitör var bir de kasa gelicek yanına 140 cm yeterli160cmlik modelini 1 yıldır kullanıyorum memnunum.
160cmligi var cok dandik sallanıyor haberiniz olsun ayaklari metal degil tenekeden yapılmış cokta hafif bir masayaklaşık 1 saat önce atlantik çam 60x140cm modelini satın aldım
Tek monitör için yeterli. Ben çift 27" monitörle birlikte kullanıyorum.Bencede 140 cm kâfi 160 biraz fazla
Bu sizin odanıza görede değişebilir. Yorumlarda çok sallandığına dair bir yorum göremedim ben.160cmligi var cok dandik sallanıyor haberiniz olsun ayaklari metal degil tenekeden yapılmış cokta hafif bir masa