Noctua ise biliyorum bana sıvı soğutucu lazım hocamİlla Sıvı sogutmamı lazım hocam. ? Yarı fiyatıan 240lık sıvı sogutmalardan daha iyi iş yapan bir model var.
Pf240 aklımda zaten başka model varmı![]()
SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! SilverStone PF240 ARGB 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.498,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Noctua değil Fuma2. Bi Abimde Var ayı işlemciyia ynı voltaj aynı ghz de kullanıyoruz masa üstünde 30 35 oyunlarda 55 60 sabit. ondan dedim.Noctua ise biliyorum bana sıvı soğutucu lazım hocam
Biliyorum hocam bana şık duran ve sıvı soğutma gerekNoctua değil Fuma2. Bi Abimde Var ayı işlemciyia ynı voltaj aynı ghz de kullanıyoruz masa üstünde 30 35 oyunlarda 55 60 sabit. ondan dedim.
Maalesef hocam1k ya en iyi hava soğutmayı alsan olmaz mı ?
Link atabilir misin? 1k ya 240lık sıvı soğutmadan daha iyi bir hava soğutma, merak ettimİlla Sıvı sogutmamı lazım hocam. ? Yarı fiyatıan 240lık sıvı sogutmalardan daha iyi iş yapan bir model var.