TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Arac ne amaçlı1m bütçemiz var en fullu için belki çok az esneyebiliriz aklımızda 3 araç var a3 sedan golf ve civic sizce hangisi birde beklemeli miyiz fiyatlarda düşüş olur mu (not 2022 model 3de)
A3 yok maalsef aksesuar vs fiyat farki olusturuyor dediler 1.6mtl advenced paket sedan a3Kiralık olarak çoğu arabayı test etme fırsatı buldum öncelikle saydıklarının arasında en mantıklı olanı Audi A3 şuan zam gelmedi 980 bandında ki biliyorsunuz lüks arabalara zamlar sessiz sedasız geliyor Mercedes a200 1m bandında satılırken şuan 1.4m oldu yakın zaman da A3 sportback ve diğer versiyonlarına da zam gelicek bana kalırsa A3 alın ama jeep tarzı istiyorum derseniz kesinlikle Hyundai tucson almanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
Aile araciArac ne amaçlı
Haziranda gelir diye umut ediyorlar kesin bile degil gelicegiGolf güzeldir
Yok genelde en full paket veriliyor ama aşırı lükse kaçarsan motoru büyütürsün lansman rengini ayarlar koltukların renginin değiştirsin ozaman fiyat farkı koyar ama Megan gibi 900 binden satıp üstüne cam tavan için 45bin TL opsiyon ödemezsin.A3 yok maalsef aksesuar vs fiyat farki olusturuyor dediler 1.6mtl advenced paket sedan a3
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aile araci
Mesaj otomatik birleştirildi:
Haziranda gelir diye umut ediyorlar kesin bile degil gelicegi
İcon paket Megane 4 alınabilir güzel araba. Ama şu an fiyatı nedir bilmiyorum1m bütçemiz var en fullu için belki çok az esneyebiliriz aklımızda 3 araç var a3 sedan golf ve civic sizce hangisi birde beklemeli miyiz fiyatlarda düşüş olur mu (not 2022 model 3de)
O zaman a3 bakın.Haziranda gelir diye umut ediyorlar kesin bile degil gelicegi