bunu öneririmsıfırda müq araba bu fiyata bence
CUPRA Fiyat Listesi 2024 | Cupra Model Fiyatları 2024
CUPRA Formentor 2024, CUPRA Leon 2024 ve CUPRA Ateca 2024 modellerinin güncel fiyatlarına bu sayfamızdan ulaşabilirsin.www.cupraofficial.com.tr
ben de öyle düşünüyorum eğer hız için alıcaksa diğer arkadaşların da dediği gibi cla 45 gibi s3 gibi arabalara yönelebilir ama 0 istiyorsa en iyi seçenek olduğunu düşünüyorumDaha iyisi olmaz diye sanıyorum.
Hocam o kadar para vereceğiz ihtișamlı bir șey olsun azcık.Seat / Leon / 2.0 TSI / Cupra / SEAT LEON CUPRA EKSTRALI HATASIZ BOYASIZ TRAMERSİZ DİNAMİKGRİ sahibinden.comda - 1046350648
Seat / Leon / 2.0 TSI / Cupra / SEAT LEON CUPRA EKSTRALI HATASIZ BOYASIZ TRAMERSİZ DİNAMİKGRİ sahibinden.comda - 1046350648www.sahibinden.comVolkswagen Golf Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Volkswagen Golf fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Tt güzelmiș bakacağız.Audi tt :
Audi TT Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Audi TT fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Audi s3 :
Audi / S Serisi / S3 / 2.0 TFSI Quattro / SS MOTORS BAYİ 2016 AUDI S3 2.0 TFSI QUATTRO-MUSON GRİ-19" JANT sahibinden.comda - 1018774643
Audi / S Serisi / S3 / 2.0 TFSI Quattro / SS MOTORS BAYİ 2016 AUDI S3 2.0 TFSI QUATTRO-MUSON GRİ-19www.sahibinden.com
Hocam hızlı olsun iyi olsun.Havalı da olsun.Ara sıra alıp kız düșürürüz.ben de öyle düşünüyorum eğer hız için alıcaksa diğer arkadaşların da dediği gibi cla 45 gibi s3 gibi arabalara yönelebilir ama 0 istiyorsa en iyi seçenek olduğunu düşünüyorum
Ağır abi duruyor bu bunu da düșünebiliriz.mercedes cla45 2.0 360 hp 4x4
2014-2015
0-100 hızlanması ortalama 4.5 saniye / top speed 300+
Mercedes - Benz CLA Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Mercedes - Benz CLA fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
bmw 3.28i 4.28i lere bakabilirsiniz fiyatlarını bilmiyorumHocam o kadar para vereceğiz ihtișamlı bir șey olsun azcık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tt güzelmiș bakacağız.
Hocam hızlı olsun iyi olsun.Havalı da olsun.Ara sıra alıp kız düșürürüz.
Ağır abi duruyor bu bunu da düșünebiliriz.
4 serisi bulunabilir kasa kodunu tam hatırlayamadım f82 di galibaAbime araba alınacak 1M bütçemiz var Güzel bir șey denk gelirse artabilir bütçe.
Araba genç iși olsun istiyor aile arabası gibi olmasın.
Challenger mi?Bana bu soruyu 1.5 sene önce sorsaydın dodge derdim
Abime araba alınacak 1M bütçemiz var Güzel bir șey denk gelirse artabilir bütçe.
Araba genç iși olsun istiyor aile arabası gibi olmasın.
Listeye aldık bunları da teșekkürler.Mercedes - Benz A Serisi Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Mercedes - Benz A Serisi fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Audi A3 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Audi A3 fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Hiç uğraşmam eski model arabalarla alırım bunlardan birini mis gibi. İkisinin de motor ve beygir güçleri çok rahat yetecektir.
Genç arabası olduğu için bunları önerdim ayrıca Cupra çok havalı bence hatasız tramersiz tertemizHocam o kadar para vereceğiz ihtișamlı bir șey olsun azcık.
Tt güzelmiș bakacağız.
Hocam hızlı olsun iyi olsun.Havalı da olsun.Ara sıra alıp kız düșürürüz.
Ağır abi duruyor bu bunu da düșünebiliriz.
E yani tabikide ağır siklet arabası gibi mübarek.Challenger mi?