Neler Yeni

Yardım #1MilyonYazilimci Başvuru Sorunu

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
peki şey başvurdum e postanıza şifre falan gelcek dedi gelmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:

şey seçilen kişilere verilecek değilmi

seçilen kişileremi verilecek eğitim yoksa herkesemi
şuan ayni sorun ben de dahil çoğu kişide var. Beklemekten başka çare yok. orasını ben de bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Osman Harun
Ya ben cv bank hmb ye kayıt olurken e postayı yanlış yazmışım gmail yerine gmal yazmışım pcde tuş basmamış farketmedim de onu nasıl düzeltirirz bilen var mı?

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,903
İsim
Okan Aslantaș
Arkadaşlar şuan gündemde olan 1 milyon yazılımcı istihdamıyla alakalı kayıt olunan siteye kayıt oldum fakat bana bir aktivasyon kodu vs gelmedi. Bilginiz var mı?
Ben ilk haber yayinlandiktan 2 saat sonra basvuru yaptim bana kod geldi yaklasik 6 saat felan sonra giris yaptim sifremi koydum ozgecmisin tamamini da doldurdum fakat videolari izlemek icin btkakademi diye biryere kaydolmak gerekiyor oraya da kaydolurken kod gelicek diyor ama kodun nerden gelicegini soylemiyor ondan sunalik videolar gozukuor ama izleyemiyorum izleyebilen varmi bilgi verirseniz sevinirim

Ya ben cv bank hmb ye kayıt olurken e postayı yanlış yazmışım gmail yerine gmal yazmışım pcde tuş basmamış farketmedim de onu nasıl düzeltirirz bilen var mı?
Hocam kayit olma ekranininin altinda bir pdf dosyasi indirme yeri var onu indirin butun detaylar yaziyor email degistireceginiz yer de dahil

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Ben ilk haber yayinlandiktan 2 saat sonra basvuru yaptim bana kod geldi yaklasik 6 saat felan sonra giris yaptim sifremi koydum ozgecmisin tamamini da doldurdum fakat videolari izlemek icin btkakademi diye biryere kaydolmak gerekiyor oraya da kaydolurken kod gelicek diyor ama kodun nerden gelicegini soylemiyor ondan sunalik videolar gozukuor ama izleyemiyorum izleyebilen varmi bilgi verirseniz sevinirim

Hocam kayit olma ekranininin altinda bir pdf dosyasi indirme yeri var onu indirin butun detaylar yaziyor email degistireceginiz yer de dahil
BTK Akademi için kod gerekmiyor.
E-devlet ile giriş yapıyorsunuz.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,903
İsim
Okan Aslantaș

Ekler

• Screenshot_2020-04-26-01-57-01-617_com.android.chrome.png
    Screenshot_2020-04-26-01-57-01-617_com.android.chrome.png
    419.8 KB · Hit: 44

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Ordan videolar izlenmiyor hepsi var videolarin ama izleyemiyorum ben tıklayinca bisiy olmuyor siz izleyebildinizmu
E-devlet ile giriş yapmanız gerekiyor sonra
Kursa tıkladığınızda kursa katıl seçeneği çıkıyor oradan ona bastıktan sonra videolar izlenebilir oluyor.
Not:Bazı kurslar sanırım canlı yayın oluyor.
Emin değilim.
Eğitimlerim bölümünden videoları izleyebilirsin.
Ben 6 tane kursa katıldım.

Azexxes

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,903
İsim
Okan Aslantaș
E-devlet ile giriş yapmanız gerekiyor sonra
Kursa tıkladığınızda kursa katıl seçeneği çıkıyor oradan ona bastıktan sonra videolar izlenebilir oluyor.
Not:Bazı kurslar sanırım canlı yayın oluyor.
Emin değilim.
Eğitimleri bölümünden videoları izleyebilirsin.
Ben 6 tane kursa katıldım.
E devlet sifresini nasil alabilirim yardimci olurmusunuz

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Telefonda belki adam akıllı çalışmıyordur.

Top Bottom