Birkaç ay önce omthing airfree kulaklıkları aldım sorunsuz bir şekilde kullanıyordum fakat şuan ilk sorun ile karşılaştım kulaklıkları kutusundan çıkardığımda sol kulaklıkla sağ kulaklık birbiriyle eşleşmiyor.Sol kulaklığın ışığı yavaş yanıp sönerken sağ kulaklığın ışığı hızlı yanıp sönüyor,Bir de sol kulaklık telefonla bağlanıyor ama sağ kulaklıkla eşleşmedikleri için sağ kulaklıkta bağlantı sorunu yaşıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim
Herkese iyi Forumlar
Arkadaşlar sorunu biraz uğraşıp çözdüm çözümü de burda kalsın sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olmak için
kulaklıkların şarjını ettim önce sonra kutuya koyup dokunmatik tuşlarına 7 saniye basılı tuttum ışıkları yanıp söndü sonra kutudan çıkarttığımda sıkıntısız eşleştiler internette hiçbir yerde yok bu arada omthing airfree için iyi forumlar
Herkese iyi Forumlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlar sorunu biraz uğraşıp çözdüm çözümü de burda kalsın sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olmak için
kulaklıkların şarjını ettim önce sonra kutuya koyup dokunmatik tuşlarına 7 saniye basılı tuttum ışıkları yanıp söndü sonra kutudan çıkarttığımda sıkıntısız eşleştiler internette hiçbir yerde yok bu arada omthing airfree için iyi forumlar
Son düzenleme: