1ms Modu Açınca Ekran Parlaklığı Milimetrik Saniyelerle Azalıp Çoğalıyor

Reaksiyon skoru
36
Dostlar Herkese Selam. Sorun başlıktada berilttiğim gibi. Kullandığım VIEWSONIC 24inç 144hz 1ms monitörde 1ms modunu açınca ekran parlaklığı %70 seviyesine düşüyor. ve ayarlayamıyorsun. Bunda sorun yok. Ama işin kötü yanı Özellikle LOL'de çok sorun yapan Ekran parlaklığının çok hızlı bir şekilde sürekli azalıp artması çok sinir bozucu oluyor. Bu yüzden 1ms mod mecburan kapalı takılıyorum. Derdimi anlamayanlar olursa diye söyleyim. Hani Led ampullere elektirik az gidince ışığı seri bir şekilde hafif sönüp artar ya. Aynı o şekilde oluyor.

Kullandığım Monitör;

Dostlar Herkese Selam. Sorun başlıktada berilttiğim gibi. Kullandığım VIEWSONIC 24inç 144hz 1ms monitörde 1ms modunu açınca ekran parlaklığı %70 seviyesine düşüyor. ve ayarlayamıyorsun. Bunda sorun yok. Ama işin kötü yanı Özellikle LOL'de çok sorun yapan Ekran parlaklığının çok hızlı bir şekilde sürekli azalıp artması çok sinir bozucu oluyor. Bu yüzden 1ms mod mecburan kapalı takılıyorum. Derdimi anlamayanlar olursa diye söyleyim. Hani Led ampullere elektirik az gidince ışığı seri bir şekilde hafif sönüp artar ya. Aynı o şekilde oluyor.

Kullandığım Monitör;
hocam aynı monitör aynı sorun bendede var çözümünü bulamadım sinirimi bozuyor

Aynı monitörü kullanmakta ve aynı durumu yaşamaktaydım fakat durumun çözümü aslında çok basit. İşlemleri sırasıyla uyguladığınızda bu sorunla artık çok nadir karşılacaksınız.

1-Monitörünüzdeki tuş ile menüye giriniz.
2- Görünüm Modu bölümüne geliniz.
3- Standart'a giriniz.
4- Siyah Dengeleme'ye girip oradaki değeri 60'a çekiniz.

İyi forumlar.

Son düzenleme:
Geri