Metality
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 196
Yok. Almak istediğiniz kişiden Hdd Tune Pro ve Hdd Sentinel programından bilgiler göstermesini isteyin.peki kayseri için sahibinden de önerebileceğiniz hard disk var mı
Yok. Almak istediğiniz kişiden Hdd Tune Pro ve Hdd Sentinel programından bilgiler göstermesini isteyin.peki kayseri için sahibinden de önerebileceğiniz hard disk var mı
Yok. Almak istediğiniz kişiden Hdd Tune Pro ve Hdd Sentinel programından bilgiler göstermesini isteyin.
Yok. Almak istediğiniz kişiden Hdd Tune Pro ve Hdd Sentinel programından bilgiler göstermesini isteyin.
Bu iyi gibi. Hdd Sentinel'den de bilgiler eklerse iyi olur. Bir de alırken çalıştığına da emin olun. Belki başka hdd verecek.bu nasıldır hocam testlerle birlikte atılmış![]()
Dizüstü harddiks laptop hdd 750gb 160gb - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 1030699118
Dizüstü harddiks laptop hdd 750gb 160gb - Notebook donanımları en uygun fiyatlar ile Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
Post automatically merged:
![]()
Toshiba 1TB Sıfır Poşetinde Laptop HDD - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 1025255655
Toshiba 1TB Sıfır Poşetinde Laptop HDD - Notebook donanımları en uygun fiyatlar ile Türkiye'nin ücretsiz ilan sitesi sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
bunlarda var hocam sağlık testlerini isteyeceğim ama ilk attığım testleri var
2 programdan da bilgiler eklesinler.hocam 1 tb olanların birinden test isteyeceğim hangisi daha iyi olur
Hocam ben çözümü az fiyatlı ürünler kovalayarak kullandım 200 liradan fazla vermedim şansıma artık dedim ikisi de sağlam çıktı şükür, alıcıdan ister test isteyin ister riske atın içinize nasıl siniyorsahocam şimdi 2.el alırken sağlam olup olmadığını nasıl anlayacağım normalde 600 TL hard diski 2.elde 350 TL ye bulduım
bu güzel gibi sankiHocam ben çözümü az fiyatlı ürünler kovalayarak kullandım 200 liradan fazla vermedim şansıma artık dedim ikisi de sağlam çıktı şükür, alıcıdan ister test isteyin ister riske atın içinize nasıl siniyorsa
Yeter diyorsanız siz bilirsiniz hocam 1 TB için 200-250 ideal fiyat imkan varsa sağlığına bakarsınız testlerle