Yarı yarıya mı 500 500 mü yoksa sadece bir diskmi var1tb HDD 500 gb gözüküyor sorunu nasıl çözebilirim? İşletim sistemi win10
servise gönderdiysen bilgileri kopyalayıp değiştirmişlerdir benimkini kopyalayıp 500gb la değiştirmişler1tb HDD 500 gb gözüküyor sorunu nasıl çözebilirim? İşletim sistemi win10
1tb HDD 500 gb gözüküyor sorunu nasıl çözebilirim? İşletim sistemi win10
Öyle saçmalık olamaz.servise gönderdiysen bilgileri kopyalayıp değiştirmişlerdir benimkini kopyalayıp 500gb la değiştirmişler
bal gibi oluyo kanka forumda bunun için konu bile açtım serviste kopyalayıp değiştirmişler fabrika çıkışı 1tb olan hdd nasıl 500 olcak sende ozaman kanka açıp baktım 500gb yazıyo üstündeBaşlangıç düğmesine sağ tıklayın ve Disk Yönetimi seçeneğine tıklayın. Açılan ekranın resmini atar mısın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öyle saçmalık olamaz.
Yarı yarıya mı 500 500 mü yoksa sadece bir diskmi var
Sadece bir disk var 500 GB diye ve ilk PC yi açtığımda ( 2 hafta önce sıfır aldım ) sadece işletim sistemi olmasına rağmen 500gb in 100gb i doluydu çok şaşırdım hem boş PC de fazladan 100gb yemiş hemde 1tb lik HDD neden 500 gözüküyor anlamadımBaşlangıç düğmesine sağ tıklayın ve Disk Yönetimi seçeneğine tıklayın. Açılan ekranın resmini atar mısın?
Öyle saçmalık olamaz.
Çok özür dilerim bana vakit ayırıyorsun ama şuan evde değilim 2-3 saat sonra mesaj atsam bakma şansınız var mı ?Son defa-
Başlangıç düğmesine sağ tıklayın ve Disk Yönetimi seçeneğine tıklayın. Açılan ekranın resmini atar mısın?
Etiket at sorun çözülür sıkıntı değilÇok özür dilerim bana vakit ayırıyorsun ama şuan evde değilim 2-3 saat sonra mesaj atsam bakma şansınız var mı ?
Sanırım burayı söylüyorsunuzSon defa-
Başlangıç düğmesine sağ tıklayın ve Disk Yönetimi seçeneğine tıklayın. Açılan ekranın resmini atar mısın?
Son defa-
Fotoğraf yüklüyorum gözükmüyor yaSanırım burayı söylüyorsunuz
Hızlı resime yükkeyip buraya link atın.Sanırım burayı söylüyorsunuz
Fotoğraf yüklüyorum gözükmüyor ya
Servis öyle bir şey yapmaz.servise gönderdiysen bilgileri kopyalayıp değiştirmişlerdir benimkini kopyalayıp 500gb la değiştirmişler