Herhangi bir sorununu gördünüz mü hocam 2tb si uygun fiyat 2tb çekeyim bende o zamanbunun 2tb lık versıyonunu gecen sene bu fıyattan almıstım keske 2 tane alsaymısım
Seagate BarraCuda ST1000DM010 SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Seagate BarraCuda ST1000DM010 SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Seagate BarraCuda ST1000DM010 SATA 3.0 7200 RPM 3.5" 1 TB Harddisk özelliklerini incele, 1.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çok klasikleşmiş bir Harddisk'tir, sorun yaşamazsın.Herhangi bir sorununu gördünüz mü hocam 2tb si uygun fiyat 2tb çekeyim bende o zaman
sorunsuz kullanıyorum hala 2tb lık versıyonu kac tl suan uygun fıyatlı dedıgınız ıcın soruyorumTessekur ederim
1900tl 2tb si almışken fazla olsun diye öyle yapmayı düşünüyorumsorunsuz kullanıyorum hala 2tb lık versıyonu kac TL suan uygun fıyatlı dedıgınız ıcın soruyorum
Hocam ssd almaya çalışın derim hdd ler maalesef çok yavaş artık elimde 1 tb m.2 240 gb sata 2 tb de hdd olan biri olarak söyleyebilirim yeni oyunlarda tıkanıyor hdd
sadece hikayeli oyunları o tarafa atıcam 500gb ssd var şuan yetmiyor hddye geri kalan oyunları yüklemeyi düşünüyorumSSD veya m.2 almanızı şiddetle öneririm.
Okuma hızına dikkat et 7200 rpm olması iyidir öte yandan şuanda amazonda taşınabilir ssd var fiyatı 3200 tl bütçe varsa ona bakabilirsin xs1000 2tb diye aratabilirsin1900tl 2tb si almışken fazla olsun diye öyle yapmayı düşünüyorum
bütçe 2k üstüne çıkmayı düşünmüyorum depolama içinOkuma hızına dikkat et 7200 rpm olması iyidir öte yandan şuanda amazonda taşınabilir ssd var fiyatı 3200 TL bütçe varsa ona bakabilirsin xs1000 2tb diye aratabilirsin
Ozaman oky hocam hayırlı olsunbütçe 2k üstüne çıkmayı düşünmüyorum depolama için
direkt sizin attığınız hddnin 2tb sinden bahsediyorum 7200 o da
Valla hocam Cp2077 falan oynarken oyundaki kaplamalar yüklenmiyordu oyun buga giriyordu sırf bu yüzden gene önerim biraz daha para biriktirip güzel bi sata almanız yada x1 dönüştürücü + m.2 almanız olucaktır1900tl 2tb si almışken fazla olsun diye öyle yapmayı düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
sadece hikayeli oyunları o tarafa atıcam 500gb ssd var şuan yetmiyor hddye geri kalan oyunları yüklemeyi düşünüyorum