peki ya mesela cs kurdum diyelim hdd ye m2 ile arasında yüzde kaçlık fark olur %50yi geçmesze iyi olur birde hangi hdd önerirsiniz ?çok fazla depolama lazımsa hdd daha iyi olur
500 gb'ı 2 günde doldurup 1tb'ı 2 ayda doldurman da garip. Bence SSD alın.arkadaşlar şu an benim 500gb m2 ssd'm var ve yere ihtiyacığım var 500gb ssd alırsam doldururum 2.gün ama hdd alırsam 2.ay dolar sizce hız farkını bırakıp hdd mi almalıyım ?
Bu var:önerecbileceğiniz ssd var mı 550-600 TL arası ?
nvme m2 var zaten yer yok anakartta sata olması gerekiyorBu var:
SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! SanDisk Ultra 3D SDSSDH3N-500G-G25 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
SATA SSD'ler hakkında bir bilgim yok. @Emirhandkee depolama birimlerinde bilgili.nvme m2 var zaten yer yok anakartta sata olması gerekiyor
teşekkür ederimSATA SSD'ler hakkında bir bilgim yok. @Emirhandkee depolama birimlerinde bilgili.
Rica ederim.teşekkür ederim
Ne depolayacaksın?arkadaşlar şu an benim 500gb m2 ssd'm var ve yere ihtiyacığım var 500gb ssd alırsam doldururum 2.gün ama hdd alırsam 2.ay dolar sizce hız farkını bırakıp hdd mi almalıyım ?