BirkanMrt37
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Birkan Murat Özcan
- Bütçe
- 2500
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Benim bilgisayarımda Adata Legend 750 500GB PCI-e NVMe (okuma - 3500 MB, yazma - 3000 MB) M.2 SSD bulunuyor. Bilgisayarıma çok oyun yükleyen biriyim, bundan dolayı depolama haliyle artık yeterli gelmiyor. 1TB bir M.2 SSD almak istiyorum ancak nelere dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. Bunun için bu konuyu açtım. Bir de ek olarak bütçem 1500 - 2500 TL arası. Şimdi aklımdaki soruların bazılarını sormak istiyorum.
1-) Benim anakartımın modeli ASUS Prime B660M-K D4. bu anakartımda çift M.2 SSD yuvası bulunuyor. Halihazırda Windows'umun kurulu olduğu 500GB'lik M.2 SSD'ye dokunmadan diğer M.2 yuvasına yeni alacağım M.2'yi takarsam bir sıkıntı çıkar mı?
2-) Windows'un kurulu olmadığı yani yeni alacağım M.2 SSD'ye oyunlarımı kurarsam Windows burada kurulu olmadığı için bir yavaşlık veya uyumsuzluk söz konusu olur mu?
Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.
1-) Benim anakartımın modeli ASUS Prime B660M-K D4. bu anakartımda çift M.2 SSD yuvası bulunuyor. Halihazırda Windows'umun kurulu olduğu 500GB'lik M.2 SSD'ye dokunmadan diğer M.2 yuvasına yeni alacağım M.2'yi takarsam bir sıkıntı çıkar mı?
2-) Windows'un kurulu olmadığı yani yeni alacağım M.2 SSD'ye oyunlarımı kurarsam Windows burada kurulu olmadığı için bir yavaşlık veya uyumsuzluk söz konusu olur mu?
Cevaplarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.