Anlamadım bu tür lissten bişey hocam
hocam excel gibi düşün marka ve modeline göre sıralamışlar dikkat edersen "dram" falan yazıyor altındada yes yada no yazıyor öyle anladım aşağıyada teknopat incelemesini koyuyorum
Gördüğüm kadarıyla forumda bu ürünün ilk incelemesi olacak. Umarım yardımcı olur. -HIZ SSD gerçekten çok ama çok hızlı. Hızını genellikle düşürmüyor (İyi bir hava akışınız varsa). -SAĞLIK Disk 6,5 TB yazdığı Nisan 2020'den beri sadece %1'lik bir kayıp yaşadı, ki bu doğru bile olmayabilir...
www.technopat.net
-KALİTE-GÜVENİLİRLİK
Bu disk, ne aynı markanın Swordfish modeli gibi kalitesiz (düşük tier), ne de SU6xx serileri gibi sorunlu.
TLC Nand kullanan diskimizin 256'lık modeli için katman sayısı 64, kullandığı kontrolcü ise Realtek RTS5762. Bu kontrolcü, Realtek'e göre PCIe 3.0 standartı için en üst seviyeye oynayabilen çok performanslı bir kontrolcü. DRAM bulunduran modelimizin DRAM'i ise DDR3L standardında. DDR4L görmek isterdim ancak maalesef XPG DDR3L DRAM'i bu modele layık görmüş. 240.000 IOPS değeri ise gayet yeterli (512, 1TB ve 2TB modellerine 240K, 256 modeline ise 230K.).