Samsung Evo da oyun oynatır mı?Samsung 870 EVO alınabilecek en iyi SATA SSD'dir. Depolama ve işletim sistemi yüklemek için kullanılır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Samsung 870 QVO da iyidir. Genelde depolama için kullanılır QVO.
Crucial MX500 de yine işletim sistemi ve depolama için kullanılabilecek en iyi SATA SSDlerdendir.
hocam bu ssdlerin laptopa uyup uymadığını nereden anlıyoruz? boyut olarak ve okuma yazma hızını destekleyip desteklemediğini. yanlış bilmiyorsam laptop için farklı boyutlarda üretiliyorlarSamsung 870 EVO alınabilecek en iyi SATA SSD'dir. Depolama ve işletim sistemi yüklemek için kullanılır.
Samsung 870 QVO da iyidir. Genelde depolama için kullanılır QVO.
Crucial MX500 de yine işletim sistemi ve depolama için kullanılabilecek en iyi SATA SSDlerdendir.
SATA SSDler standart boyda üretiliyor ve 2.5 inç oluyor. O da hem masaüstü hem notebook için uyumlu olur.hocam bu ssdlerin laptopa uyup uymadığını nereden anlıyoruz? boyut olarak ve okuma yazma hızını destekleyip desteklemediğini. yanlış bilmiyorsam laptop için farklı boyutlarda üretiliyorlar
her sata ssd her laptopa uyuyor o zaman değil mi? ben yanlış biliyormuşum. teşekkürlerSATA SSDler standart boyda üretiliyor ve 2.5 inç oluyor. O da hem masaüstü hem notebook için uyumlu olur.
EVO QVO'nun tüm özelliklerini kapsıyor zaten. QVO'da yapabileceklerinizi EVO'da da yapabilirsiniz.Samsung Evo da oyun oynatır mı?
Evet her SATA SSD her notebooka uyar SATA girişi olan. Hız olarak da SATA3 hızlarında yani teoride 600MB/s hızlara ulaşıyor maksimum. Ama genelde 500 civarları olur. Tabi bu hızlara ulaşmak için notebookun da SATA3'e sahip olması gerekir. SATA2 olursa teordi 300MB/s hız alır. SATA1 olursa teoride 150MB/s hız alır. SATA1 SATA2 SATA3 girişleri aynı pinli ve girişlidir.her sata ssd her laptopa uyuyor o zaman değil mi? ben yanlış biliyormuşum. teşekkürler
1250 TL üstü 100 TL tık hızında kuponu da kullanın alırken.Samsung Evo da oyun oynatır mı?
Çok sağolun hocam.1250 TL üstü 100 TL tık hızında kuponu da kullanın alırken.