K1dot
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,293
bir şey değil iyi günlerBilmiyorum işte güvenmiyorum saolun
bir şey değil iyi günlerBilmiyorum işte güvenmiyorum saolun
Çok geniş bir tabir. Düz mantıkla Kingston da önerilmez Samsung da.Bunu bir videoda görmüştüm wd blue ler önerilmiyor oyun için neden
AnlamadımÇok geniş bir tabir. Düz mantıkla Kingston da önerilmez Samsung da.
SSD'nin önerilmemesi için geçerli sebep değil bir de nedir ne değildir detay yok.Anlamadım
Ömerme demedimki kardeşim onu öyle gördüm dedim ne alınıyorsun bukadarSSD'nin önerilmemesi için geçerli sebep değil bir de nedir ne değildir detay yok.
Alınma yok, üretici/satıcı değilim. 'Oyun için önerilmiyor neden' yazısı yetersiz, detay gerekiyor. Sadece bunu yazmak da alınmaması için sebep olmaz (önerilmemesi için de). Detay gerekiyor yazısını alınmaya yordun, teknolojik alet bunlar. 'Hızı düşük' yazıp bile önermeyen olur, bu yüzden kale alıp yorum yapmadım öyleleri hakkında. Çok bilmişler çok olduğundan dolayı konunun ne olduğu önemli. Ufacık bir kusurdan veya olaydan bile SSD'yi alınmaz kılanlar var.Ömerme demedimki kardeşim onu öyle gördüm dedim ne alınıyorsun bukadar
Bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıpAlınma yok, üretici/satıcı değilim. 'Oyun için önerilmiyor neden' yazısı yetersiz, detay gerekiyor. Sadece bunu yazmak da alınmaması için sebep olmaz (önerilmemesi için de). Detay gerekiyor yazısını alınmaya yordun, teknolojik alet bunlar. 'Hızı düşük' yazıp bile önermeyen olur, bu yüzden kale alıp yorum yapmadım öyleleri hakkında. Çok bilmişler çok olduğundan dolayı konunun ne olduğu önemli.
Rica ederim. Buradaki mesele öyle yazanlar, burada yazılanlar değil. İnanıp inanmamak da değil, geçerli sebep olursa tartışılır.Bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp