Neden?Yurt dışı istemiyorum
Neden? Daha kaliteli bir şeye paranız yetiyor. Bizzat kendim aldım ve kullanıyorum. Aldıktan sonra yaklaşık duruma göre 2 hafta sabrederseniz kaliteli bir SSD'niz olur.İstemiyorum ağa yani yurt içi olsun
Zaman faktörü flan gümrük ile uğraşmak istemiyordur benceNeden?
Hocam bende yeni sistem geçeceğim de dediğiniz M2 ssd linkini atar mısınızNeden? Daha kaliteli bir şeye paranız yetiyor. Bizzat kendim aldım ve kullanıyorum. Aldıktan sonra yaklaşık duruma göre 2 hafta sabrederseniz kaliteli bir SSD'niz olur.
Gümrükle uğraşmıyorsunuz ki? TC kimliğiniz doğru ise direkt geliyor. Muhattap olmuyorsunuz gümrük ile.Zaman faktörü flan gümrük ile uğraşmak istemiyordur bence
O zman mantıklı y.d almak HocamGümrükle uğraşmıyorsunuz ki? TC kimliğiniz doğru ise direkt geliyor. Muhattap olmuyorsunuz gümrük ile.
O zman mantıklı y.d almak Hocam
Ömrü uzun olur demi Hocam bunun
Kullanıma göre değişir tabii. En kaliteli PCIe 3.0 M.2 NVMe SSD'lerden.Ömrü uzun olur demi Hocam bunun
Ben Kingston HyperX SATA SSD (240GB) kullanıyorum Hocam şu anda onu da 2. Disk yapıp birde bende seagate skyhawk 1TB HDD var 6900rm bu diskler yeterli olur demiKullanıma göre değişir tabii. En kaliteli PCIe 3.0 M.2 NVMe SSD'lerden.