Neler Yeni

1tb ssd oyun ve diğer gerekli programlar için yetermi

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Salih Efe ADLIĞ
200 gb yi windows ve gerekli programlar alır en fazla geriye kalan 800 gb oyunlar için yeter mi ( cs go , pubg , ac serisinin tüm oyunları , far cry primal , far cry 6, gta 5 , gta 6 , call of duty cold war ve mw serisi )
oynayacağım oyunlar böyle oyunlar ac serisinin tüm oyunları derken bitirdiğimi silceğim cs ve pubg u silmeyeceğim pek tarzım olmasalarda arada bi girerim mw serisinin opyunlarını oynarkende bitirdiğimi sileceğim gta 5 hep duracak gta 6 çıkana kadar :) . far cry primalı ve far cry 6 yı bitirince sileceğim cold warıda bitirnce sliceğeim online oynamayacağım böyle ve daha buraya yazmadığım bikaç aa oyun var . Cyberpunk oynamayacağım belki bi yüklerim . Ha bide warband ve bannerlordda var bunlarıda silmeyebilirim. Watch dogs legionda oynamayacağım . pes ve fifa 21 yüklerim bukadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

far cry 6 nın çıkmadığını biliyorum çıkınca yüklerim

priwchu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
ozan canbaşal
biraz zorlayabilir.yanına 1tb hdd alsanız çokkk iyi olucaktır.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
200 gb yi windows ve gerekli programlar alır en fazla geriye kalan 800 gb oyunlar için yeter mi ( cs go , PUBG , ac serisinin tüm oyunları , far cry primal , far cry 6, gta 5 , gta 6 , call of duty cold war ve mw serisi )
oynayacağım oyunlar böyle oyunlar ac serisinin tüm oyunları derken bitirdiğimi silceğim cs ve PUBG u silmeyeceğim pek tarzım olmasalarda arada bi girerim mw serisinin opyunlarını oynarkende bitirdiğimi sileceğim gta 5 hep duracak gta 6 çıkana kadar :) . far cry primalı ve far cry 6 yı bitirince sileceğim cold warıda bitirnce sliceğeim online oynamayacağım böyle ve daha buraya yazmadığım bikaç aa oyun var . Cyberpunk oynamayacağım belki bi yüklerim . Ha bide warband ve bannerlordda var bunlarıda silmeyebilirim. Watch dogs legionda oynamayacağım . pes ve fifa 21 yüklerim bukadar

hocam sana bağlı bir şey
eğer önce hikayeli oyunları oynıcam dersen onları indirip bitir sonra gta 5 falan indir iini görür ama

Zecks

80+
Silip yükleyip oynarsınız yetebilir.Ama yine de oynayacağınız oyunların boyutu yüksek olduğundan 1TB HDD almaya çalışın.

Mauro İcardi

80+ Bronze
Oynayıp bitirince silip başka bir oyun yüklerseniz yeter.
GTA 6 yı görünce ne ara çıktı dedim. :D

200 gb yi windows ve gerekli programlar alır en fazla geriye kalan 800 gb oyunlar için yeter mi ( cs go , PUBG , ac serisinin tüm oyunları , far cry primal , far cry 6, gta 5 , gta 6 , call of duty cold war ve mw serisi )
oynayacağım oyunlar böyle oyunlar ac serisinin tüm oyunları derken bitirdiğimi silceğim cs ve PUBG u silmeyeceğim pek tarzım olmasalarda arada bi girerim mw serisinin opyunlarını oynarkende bitirdiğimi sileceğim gta 5 hep duracak gta 6 çıkana kadar :) . far cry primalı ve far cry 6 yı bitirince sileceğim cold warıda bitirnce sliceğeim online oynamayacağım böyle ve daha buraya yazmadığım bikaç aa oyun var . Cyberpunk oynamayacağım belki bi yüklerim . Ha bide warband ve bannerlordda var bunlarıda silmeyebilirim. Watch dogs legionda oynamayacağım . pes ve fifa 21 yüklerim bukadar

neden belli oyunlarla kendini sınırlıyorsunki mesela cs 60 fps kaldırcak 5k lık pc diyenler var atıyorum.Başka bit oyun çıktı canın oynamak istedi ne yapacaksın bu oyunlar kainatın sonuna kkadar gitmiyecekkki elbet bir gün sönücekler o zmaan ne yaapcaksın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ayberk Oğul
Instagram
ayberkog
bence yeterli ama sana bağlı film falan yükliceksen

neden belli oyunlarla kendini sınırlıyorsunki mesela cs 60 fps kaldırcak 5k lık PC diyenler var atıyorum.Başka bit oyun çıktı canın oynamak istedi ne yapacaksın bu oyunlar kainatın sonuna kkadar gitmiyecekkki elbet bir gün sönücekler o zmaan ne yaapcaksın?
O zaman değiştirir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Salih Efe ADLIĞ
neden belli oyunlarla kendini sınırlıyorsunki mesela cs 60 fps kaldırcak 5k lık PC diyenler var atıyorum.Başka bit oyun çıktı canın oynamak istedi ne yapacaksın bu oyunlar kainatın sonuna kkadar gitmiyecekkki elbet bir gün sönücekler o zmaan ne yaapcaksın?
galiba cyberpunk ve watch dogs legion u oynamayacağımı söylediğim için bunu yazdın . Ben o oyunları pek sevmedim bu nedenle evet grafikleri güzel ama ben o tarz oyunları sevmiyorum

bence yeterli ama sana bağlı film falan yükliceksen

O zaman değiştirir.
yok film yüklemiyeceğim

Top Bottom