Neler Yeni

1tb ssd oyun ve diğer gerekli programlar için yetermi

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
200 gb yi windows ve gerekli programlar alır en fazla geriye kalan 800 gb oyunlar için yeter mi ( cs go , PUBG , ac serisinin tüm oyunları , far cry primal , far cry 6, gta 5 , gta 6 , call of duty cold war ve mw serisi )
oynayacağım oyunlar böyle oyunlar ac serisinin tüm oyunları derken bitirdiğimi silceğim cs ve PUBG u silmeyeceğim pek tarzım olmasalarda arada bi girerim mw serisinin opyunlarını oynarkende bitirdiğimi sileceğim gta 5 hep duracak gta 6 çıkana kadar :) . far cry primalı ve far cry 6 yı bitirince sileceğim cold warıda bitirnce sliceğeim online oynamayacağım böyle ve daha buraya yazmadığım bikaç aa oyun var . Cyberpunk oynamayacağım belki bi yüklerim . Ha bide warband ve bannerlordda var bunlarıda silmeyebilirim. Watch dogs legionda oynamayacağım . pes ve fifa 21 yüklerim bukadar
Mesaj otomatik birleştirildi:

far cry 6 nın çıkmadığını biliyorum çıkınca yüklerim
yetmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Salih Efe ADLIĞ
16 gb ram kaç yıl götürür sizce ileriye dönüklük için 32 mi alınmalı ?

galiba cyberpunk ve watch dogs legion u oynamayacağımı söylediğim için bunu yazdın . Ben o oyunları pek sevmedim bu nedenle evet grafikleri güzel ama ben o tarz oyunları sevmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

yok film yüklemiyeceğim
anlamıyorsun neden oyun ismi veriyorsun ve kısıtlıyorsun kendini istediğin oyunu oyna dene oyunları?

Top Bottom