Başlıkta yazdığım gibi 1x16GB DDR5 ram önerisine ihtiyacım var arkadaşlar. Bütçe 2.5k. Xpg marka bir tane buldum ama bu ram alınır mı? Bide satıcısının yorumları pek iyi değil o satıcıdan alınır mı biliyor musunuz?
Eğer pc de ayrıyetten bir ram varsa aynı modelini al yoksa 8x2 ram al. Ama ben yakın zamanda bi 16 daha alacağım dersen orasını sen bilirisn ileride de aynı rami alırsın. Işıklı falan mı olsun sen detay ver ona göre önerelim.Başlıkta yazdığım gibi 1x16GB DDR5 ram önerisine ihtiyacım var arkadaşlar. Bütçe 2.5k. Xpg marka bir tane buldum ama bu ram alınır mı? Bide satıcısının yorumları pek iyi değil o satıcıdan alınır mı biliyor musunuz?
Rgb olsa güzel olur ama zorunlu değil tabii ki. Anakartımda daha yok hocam yeni sistem diziyorum ramden sonra anakart almayı planlıyorum.anakartın nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
bide rgb mi istiyon
Rgb olsa daha iyi ama çokta önemli değil hocam. 1x16 alma sebebim yakın zamanda aynisindan 1 tane daha almayı düşünüyorum.Eğer pc de ayrıyetten bir ram varsa aynı modelini al yoksa 8x2 ram al. Ama ben yakın zamanda bi 16 daha alacağım dersen orasını sen bilirisn ileride de aynı rami alırsın. Işıklı falan mı olsun sen detay ver ona göre önerelim.
Tamam anakrtın ve bana işlemcini paylaş ayrıca anakart almadan ram alma. Ramlarin anakartlarla uyumluluk programı dediğimiz sistem var her anakartın önermiş olduğu bir ram modelleri var onun dışındakiler sorun yaratabiliyor ve ben aynı durumu yaşadım ram değiştirdim ve bunu asus prime anakartta yaşadım.Rgb olsa güzel olur ama zorunlu değil tabii ki. Anakartımda daha yok hocam yeni sistem diziyorum ramden sonra anakart almayı planlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rgb olsa daha iyi ama çokta önemli değil hocam. 1x16 alma sebebim yakın zamanda aynisindan 1 tane daha almayı düşünüyorum.
İşlemci 7500F fakat daha bir anakart modeli düşünmemiştim hocam. 7500F ve 4060 sistemin yanına 7k bütçe ile hem ram hem hem anakart önerebilir misin veya ikisinide almaya yeter mi bu bütçe diyeyim.Tamam anakrtın ve bana işlemcini paylaş ayrıca anakart almadan ram alma. Ramlarin anakartlarla uyumluluk programı dediğimiz sistem var her anakartın önermiş olduğu bir ram modelleri var onun dışındakiler sorun yaratabiliyor ve ben aynı durumu yaşadım ram değiştirdim ve bunu asus prime anakartta yaşadım.
İşlemci 7500F fakat daha bir anakart modeli düşünmemiştim hocam. 7500F ve 4060 sistemin yanına 7k bütçe ile hem ram hem hem anakart önerebilir misin veya ikisinide almaya yeter mi bu bütçe diyeyim.