1.5 tsi suberbArkadaşlar 2.000.000₺ bütçem var sıfır sedan bir araba almak istiyorum dolu model almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
sıfır alacağım alabileceğim en iyisi superb midir1.5 tsi suberb
eğer sıfır olma fikrini değişirseniz DS9 2m altında 50-60k km de bulunabiliyor.
biraz piyasayı dolaştım, hala daha sahibindende geziyorum. Fakat şu anlık suberb gibi gözüküyor.sıfır alacağım alabileceğim en iyisi superb midir
daha iyi bir alternatif çıkarsa bilgilendiririm.sıfır alacağım alabileceğim en iyisi superb midir
tamamdır farklı bir fikriniz olursa belirtin lütfen iyice araştırmak istiyorum <3biraz piyasayı dolaştım, hala daha sahibindende geziyorum. Fakat şu anlık suberb gibi gözüküyor.
hocam sıfırdan kastınız gidip örnek veriyorum volkswagen sitesinden sipariş verip almaksa 2m para yetersiz kalabilir. Sahibindende en fazla 15-20k km deki araçları alabilirsiniz.sıfırı geliyor mu
Passat bulabilirsen o fiyata sıfır en iyisi benceArkadaşlar 2.000.000₺ bütçem var sıfır sedan bir araba almak istiyorum dolu model almak istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
sıfır passat 1.5 tsi dan örnek vermek gerekirse 2022 model Elegance paket (yani en üst paket olan R-Line nın bir altı) +2m civarındasıfırı geliyor mu