Sedanı değil ama SW versiyonu geliyor.sıfırı geliyor mu
Sedanı değil ama SW versiyonu geliyor.sıfırı geliyor mu
Google’dan rahatlıkla erişilebilir. Liste fiyatının çok ciddi derecede altına alınabilir sıkı pazarlığın yardımıyla.link atabilir misiniz
link atabilir misiniz
SW hangisi oluyorYeni Passat Fiyatı ve Özellikleri 2024 | Volkswagen
Volkswagen Yeni Passat, Türkiye’ye geldi. Yeni Passat 2024 fiyatı ve teknik özellikleri ile ilgili tüm merak ettikleriniz sayfamızda!binekarac.vw.com.tr
evet. Diğer arkadaşın bahsettiği 2020-2023 passat olabilir.2 milyondan fazla çıkıyor hepsi
2 milyon altı arıyorum ben üzerine para koyamıyoruz hiç daha fazlası olur mu sınır o da belli değilevet. Diğer arkadaşın bahsettiği 2020-2023 passat olabilir.
Hocam siz illa sedan mı istiyorsunuz suv olmaz mı? Siz bana onu söyleyin yeterli.2 milyon altı arıyorum ben üzerine para koyamıyoruz hiç daha fazlası olur mu sınır o da belli değil
yani ileteyim daha alınabilecek güzel araba varsa alacağını düşünüyorumHocam siz illa sedan mı istiyorsunuz suv olmaz mı? Siz bana onu söyleyin yeterli.
var mı sev araçHocam siz illa sedan mı istiyorsunuz suv olmaz mı? Siz bana onu söyleyin yeterli.
Sıfırından bahsediyorum. Geçen ay insanlar 1.9’a aldı. Bu zamanda liste fiyatına bakarak araba alınmaz.evet. Diğer arkadaşın bahsettiği 2020-2023 passat olabilir.
SUV olarak cupra ateca var önerebileceğim. Fiyatını tam hatırlamıyorum ama yeni tiguanlarada bakılabilir.var mı sev araç
internet sitesinde 2.2m liste fiyatı vardı. Bayiilerde farklılık mı gösteriyor fiyatlar?Sıfırından bahsediyorum. Geçen ay insanlar 1.9’a aldı. Bu zamanda liste fiyatına bakarak araba alınmaz.