2.000.000 Sıfır araba önerisi

Avrupaya mı gittin?
At bir fiyat listesi.
almanyada 50/60 bin km de 2022/23 tesla model y ler 514 bg olan çift motorlu ve ful drive özellikli 20/23 bin dolar arasıki en üstteki ilanlar yani hiç zorlamadan bakarak bu fiyatlar

bu da tr deki emsali

1759948215313.webp

( fiyatlar karşıma çıkan birkaç ilan arasından seçilmiştir daha uyguna da bulunabilir)

Son düzenleme:
İnsanların bu PSA grubunu niye kötülediğini anlamıyorum Onlarca araca bindim en f/p her zaman psa grubu
şuan elimde 2 tane psa grubu araç var ve ikiside fiyatına kesinlikle değen çok sağlam araçlar
Hem performans konusunda hem konfor konusunda ikiside üzmedi.
Hangi modeller diye sorarsanız
Peugeot 3008 1.5 D GT
DS 7 1.6HYBRİD 300hp Opera
ikiside fiyatının karşılığını kesinlikle veren ve şuana kadar yolda bırakmamış araçlar
toplamda psa da +300k km deneyimimle söyleyebilirim ki bakımını yaptığınız zaman vac grubunu 3 e katlar

almanyada 50/60 bin km de 2022/23 tesla model y ler 514 bg olan çift motorlu ve ful drive özellikli 20/23 bin dolar arasıki en üstteki ilanlar yani hiç zorlamadan bakarak bu fiyatlar

bu da tr deki emsali

Alıntıyı görüntüle

( fiyatlar karşıma çıkan birkaç ilan arasından seçilmiştir daha uyguna da bulunabilir)
Sıfır araçlardan söz ediyoruz.

bu saçma vergilerle tr de ticari veya elektrikli hariç araç almak mantıklı gelmiyor ...

ikinci el skoda bak yada düşük km megane 4 al geç

Sıfır değil ama sıfıra yakın honda civic ya da Toyota corolla alabilirsiniz sorunsuz derseniz. 2. El okey derseniz ds7 ler var premium ve güzeller. Olmazsa o dediğim 2 araç çok uzun süreler sorunsuz götürür sizi. Özellikle corolla.
ds7 nin çözülemeyen kronik arızaları var bulaşmayın

ds7 nin çözülemeyen kronik arızaları var bulaşmayın
pejo motorlu diyorlardı ama evet sanki bende duymuştum. Unutmuşum. Ama bu parada o kalitede bir suv başka yok hocam. Wv grubunda da dsg sıkıntısı var sorsan ama her yer wv.

1. Hyundai İ30 2025
  2. Citroen c4x
  3. Seat Leon
  4. Peugeot 408
2025 yılında bu araçların fiyatları 1.999.999 gibi birbirine yakın fiyatlarda, sıfır araç için hangisi alınır?
motoru sorun çıkartmayacak uzun ömürlü, kroniği bulunmayan.
i30 baya güzel duruyor motoru falan üzmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,288
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri