Neler Yeni

2.000 Reaksiyon Puanı Hediyesi Yorumlarım

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Selamlar :)
Yakın zamanda 2.000 reaksiyon puanımı harcayarak "Mekanik Klavye" hediyesini @Abdullah Hacıgül abiden istedim. Günlerdir süren bekleyişim bu gün sonra erdi ve klavye (GamePower Ogre) elime ulaştı. Biraz da stresli bir bekleyiş oldu çünkü klavyeyi isterken blue switch istemediğimi belirtmeyi unuttum. Neyse ki Abdullah abi Red Switch yollamış ve klavye elime ulaşır ulaşmaz derin bir oh çektim :D Blue switch olsa bu klavye 2 günde babam tarafından kafamda kırılırdı.
Bir kaç fotoğraftan önce şunu da ekleyeyim, kutudan garanti belgesi ve kullanım kılavuzu çıkmadı.
Son olarak, daha iyisi sizlerin olur inşallah :)
(Pek kalitel ibir kameram yok, idare edin :))
IMG_20200503_224251_1.jpg

Mavi sempatim olduğu için genelde bu şekilde kullanıyorum

Son düzenleme:

isimsizüye

80+ Gold
Yakın zamanda 2.000 reaksiyon puanımı harcayarak "Mekanik Klavye" hediyesini @Abdullah Hacıgül abiden istedim. Günlerdir süren bekleyişim bu gün sonra erdi ve klavye (GamePower Ogre) elime ulaştı. Biraz da stresli bir bekleyiş oldu çünkü klavyeyi isterken blue switch istemediğimi belirtmeyi unuttum. Neyse ki Abdullah abi Red Switch yollamış ve klavye elime ulaşır ulaşmaz derin bir oh çektim :D Blu switch olsa bu klavye 2 günde babam tarafından kafamda kırılırdı.
Bir kaç fotoğraftan önce şunu da ekleyeyim, kutudan garanti belgesi ve kullanım kılavuzu çıkmadı.
Alıntıyı görüntüle

Güzelmiş güle güle kullan

BALANCE

80+ Bronze
Yakın zamanda 2.000 reaksiyon puanımı harcayarak "Mekanik Klavye" hediyesini @Abdullah Hacıgül abiden istedim. Günlerdir süren bekleyişim bu gün sonra erdi ve klavye (GamePower Ogre) elime ulaştı. Biraz da stresli bir bekleyiş oldu çünkü klavyeyi isterken blue switch istemediğimi belirtmeyi unuttum. Neyse ki Abdullah abi Red Switch yollamış ve klavye elime ulaşır ulaşmaz derin bir oh çektim :D Blu switch olsa bu klavye 2 günde babam tarafından kafamda kırılırdı.
Alıntıyı görüntüle

Hayırlı Olsun.
ALLAH Güzel günlerde kullandırmayı nasip etsin kardeşim. .)

Yusuf_Yuşâ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
Yusuf Yuşa Arslan
Hayırlı olsun... Sen yinede babana dikkat et.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom